02 June 2013

Rase macam nak start blogging balik..





Terlalu lama rasenya aku meninggalkan dunia blogging.. Rinduuu sangat.. Nak start blogging balik since skang ade sedikit masa.. Aku stop blogging since 2010, now dah 2013.. giler lame dah 3 tahun tu.. macam2 dah jadi in between 3 years yg aku
 tak pernah share di sini.. Anak pun dah ada dua org  skang.. hehe. =p


Aku pun dah start kerja balik skang.. Rindu nak bekerja setelah hampir 3 tahun jadik housewife.. huhu.. Anak2 pun dah besar, si abang iskandar dah nak masuk 2 tahun setengah, si adik Yusuf dah setahun 3 bulan. Rasenye memang masa yg sesuai aku dapat kerja skang.. Ye la kalo anak pun baby lagi kan agak susah plus anak2 aku ni seme breastfeeding..


Rasenye untuk permulaan ini je kut.. InsyaAllah kalau ade kesempatan will update again.. Layan piccas je la eaaa.. hehe..



hug and kisses,
my precious





 celebrate birthday Yusuf season 1









 Abang Iskandar Abqary


 Adik Yusuf Izzudin


 Mama+ Yusuf


 Mama and boys


 Time raya tahun lepas



 Cinta mama, 2 ketui yg chomel2..


 Yusuf mase 7 months



Abang + adik

 












.

4 comments:

Gold & silver chain by the inch said...

I m always Looking for these kind of stuff, Sharing these kind of information is really helpful to all.Your blog is really nice simple and always provide valuable information to all users.Thanks a lot !

Gold & silver chain by the inch

hpm Bosnia said...

Thanks for sharing this interesting posting about cloths it is very useful for me.
Bosnia-Herzegovina

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

mentibang.paku said...

precious...i'm still following your blog, please update..hehehhehe


hugs: mentibang.paku

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin