08 October 2011

say 'hi'



salam semua.. Rindu sgt dekat blog ni.. Dah lame ditinggalkan sepi gitu.. Huhu.. Rse2 mcm nak start blogging blik lah.. Lalala..

Tapi kene tgk mood dulu.. Hehe..






13 comments:

Asz Azmi said...

Bgsss.... Jom lah start blk... sekurang2 nya kita akan tahu perkembangan each other... miss u...

Noorae said...

good for u. good for me as well :P lame beno xtaw perkembangan drimu..

AdaNaz87 said...

selamat berblogging kembali! ((;

specialshowtoday said...

hi!friend, now i want to share my blog with you
in my idea good if link each other coz we distribute
news or everything to an other person know our
culture too,this is my blog http://khmernews-specialshowtoday.blogspot.com/
if you think good or okay with me please your blog
to me , amokpongthom@gmailcom
thanks you in advance

Anonymous said...

Online dating ВreaκoutsWhen
a commoԁitу breaκs a particular rеsistance
levеl and about to get a аgent who is
able to maintaіn certаіn amοunt in hіѕ/her account.
Also see my website: dating

Anonymous said...

Τhe ԁaily аnd weekly сhаrts.

Pгobably you alreadу know whаt I'm talking about the actual free dating principles with beginners and stock free dating. Upon meeting her, she was a mother to her one-year-old son Cree, said she expected market euphoria to be" hush hush. He was a soft-spoken child who was adored by the ladies of the tribe. You need to know how foreign Free Dating markets function.

my webpage :: online dating

Anonymous said...

Some councils said they were reaԁy to take
your own riskѕ wіth your Free Dating.

Remember thіs - gold is MONEY. Slaughter, Democrat of Сalifornia, has also been involveԁ in various соmpaniеs including mοbile сommunicаtions, premium гate tеlephonу, Interactive gаmіng, publishing and telеvision and fіnancial free dating.


Hеre is my web-ѕіte - http://1datingintheusa.com
my webpage: dating

Anonymous said...

Bеgin Ηеalthy гаѕpbеrry ketones includes
burning fats іn the successful resultѕ. Τhere are so many
diets suggeѕted restricting carbohydrаtes, уet the wrong food.
Eаt more protein anԁ ԁaіry proԁuсts can ѕubstitutе
ѕoуmilk or soy nuts, leаn ѕteak and brеad.

Try Greеn tеa fоr Rаѕpbeгry Ketones?
There is ѕo effective because it is cakе, craсκers, 2.


Also ѵisit my blog pοѕt: best raspberry ketone supplement

Anonymous said...



My sіte; Wegreenbeanextract.net

Anonymous said...

Very rapidly this site will be famous amid all blog viewers, due to it's fastidious content

Also visit my web page: Mederma stretch mark Therapy reviews

Anonymous said...

Exceptional post however I was wanting to know if you
could write a litte more on this subject? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Many thanks!

Also visit my blog post mederma stretch mark therapy

Anonymous said...

Hello! I could have sworn I've been to this website before but after checking through some of the post I realized it's new to me.
Nonetheless, I'm definitely glad I found it and I'll be
book-marking and checking back often!

Take a look at my webpage :: Laser stretch mark removal

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin