11 June 2010

Saya insomnia

Huhu.. Lame gler aku tak update.. Gile pemalas kan.. Ade lg ke yg dtg jenguk sini.. Mintak maap bnyk2 sbb mmg malas gler lah nk pk nak tulis ape..

Banyak things yg jadik kat aku skang.. Aku dah berenti keje bulan lepas, tp last gaji aku smpai hari ni dorang byar tak habes.. Tiap kali mintak je, ad je alasan.. Pegi kursus lah, cek tak clearlah, bos ad dkt pulau so tade org sign cek, nanti mgu dpn lah bnk in dn mcm2 lg alasan yg buat aku rasa mcm sgt menyampah dn meluat dgn mereka.. Dah hlang respect aku semua kat dorang..

Cukup lah cite pasal keje lame aku tu.. Oh, sekarang aku dah 14 weeks, dah msuk 2nd trimester pun.. Baby bump pn dah ad sikit..tp still x nampak mcm pregnant pn. Mcm aku ni buncit ad la.. Huhu..

Dah msuk 14 weeks ni mcm2 la yg aku rase.. Skang dah mula rase skit2 belakang dkt vontot tu.. Kalo tido kan, ble nk bgn tu kne slow motion skali tertarik dkt bhagian skt tu mmg mcm nenek tua lah.. Huhu.. Duduk lame2, bring lame2 seme xleh.. Mmg skitlah..

Pastu dgn muka naik jerawat sesuke hatinye.. Tensen btul, agknye bdk ni lelaki kut.. Eheh.. Dan skang aku mmg selebet gle, kalo kuar mmg mlas nk mekap ke ape..

Lagi satu ni ha, mlm2 ssh gile nak tido.. Mata tak ngantuk lansung.. Ni rajin duk update pn pasal smpai skang aku xleh tido.. Dah nak msuk subuh pun kejap lg.. Skit hati je tgk laki aku syok je dibuai mimpi.. Tak elok kan pompuan pregnant tido lewat, tp nk wat cam ne.. Pfftt..

Sampai sini dulu.. Nanti kalo rajin adelah updatenye kalo tak, mmg nan adolah.. Huhu


1 comment:

marinahunny said...

hmmm bru update ye...rezeki ada di mana1 fida..anyway take care ur baby and urself too..mmmuah!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin