14 April 2010

Tolong tinggalkan link anda untuk saya!

Ehem ehem...

saya dah tuka layout tu... ade perasan tak.. comel tak.. keh keh.. Saya dah naik muak tgk layout lame yg hitam pekat likat tu.. Sampai nak update pun suam2 kuku rajinnya.. Dan saya decide untk paka 2 colum saja.. Cepat sikit nak loading kan.. Malas dah nak wat semak2 banyak2 gamba ke apekan.. huhu.. =P


Dan sebab saya dah tuka layout baru ni.. Habes seme la korang2 semua punye link yg saya dah elok2 duk buh kat situ pun hilang sekali.. Nanti please ye tolong tinggalkan link anda.. Please please ye...


Saya janji lepas ni saya rajin sikit nak update blog.. eheh.. Oh, malam ni encip Izhan dah balik.. Balik dari KL le.. Laki saya ada exam yoo kat Putrajaya hari ni, start dari pagi sampai petang.. Alahai baru tinggal sehari dah rindu pulak rase.. Over gitu kan..


Eh jangan lupe tau tinggal link kamo eaa.. =))


Ok nak pukul 5 dah ni, jap agi nak balik dah.. Later k..


11 comments:

Queen said...

dulu pun nik jadi gini...sejak tu..agak2 berkenan nak blogwalking..terus follow...so add jela blogs i follow gitu....senang je...yang penting hubungan sesama rakan tak terputus,,,,

Jarr said...

kim salang ke izehang dehh...

http://lebatkulebat.blogspot.com/

♥Hernee Nazir♥ said...

my link..

http://www.herneenazir.com

marinahunny said...

take care mommy! http://marinahunny.blogspot.comm

Mince4AM said...

molek gok gining. x lah doom sgt

Sebumbung Fotografik said...

a'kum..

nnt bile perut da besar, tak nak ke amik gambo bersame-same hubby dan anak di dalam perut secara outdoor.. bes woo..

kak nadia kim salam, dier ckp dier suke layout baru niiii..

kem salam kat izhang jugok..

mYpRecious said...

Queen : itula kan.. asal tuka layout je, mesti hilang.. kite bukan reti sgt coding2 bagai neh...

Jarr: baikkk.. =)

marinahunny : eheh.. ye kak.. sy jage diri.. eh bile kite boleh jupe ni.. pdhal duk sebando jew.. =P


Mince: tau takpe... ni buke blog sendiri pun rse serabut.. dop ceria lasum.. eheh..

Sebumbung fotografik : mcm menarik je idea.. kene bg diskaun ah.. huhu..

kem salam dekat kak nadia jugop.. dan adam comey!

zee nazeri said...

Nice layout..ceriaaa
http://zeenazeri.blogspot.com

Redbloodsnow said...

nak gak tinggalkan..hehe

http://princessredbloodsnow.blogspot.com

buka-jogja said...

tinggalkan link???

Ara Myasara said...

as u wish my dear..
http://aramyasara.blogspot.com/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin