25 April 2010

Jerawat comel!

Macam ade je kan jerawat comel.. Kalo jerawat tu comle ramai je kan nak ade jerawat.. ehek.. Tak laku le ubt-ubt jerawat kat kedai tu.. Name pun ade jerawat jadi comel..


Sebenarnya saje je nak sedapkan hati sendiri, kununlah jerawat tu comel.. Lately ni, means dalam 2,3 hari saya perasan lah kulit muka saya makin berminyak.. Lagi teruk dari dulu.. Lepas jerawat pulak naik tak nak surut2.. Banyak pulak tu... Pffftttt...


Terus rase macam malas nak tengok muke dekat cermin dah.. Naseb gak bukan jerawat batu beso gajah tu.. Tapi jerawat halus-halus yg kiut miut tu.. Kiut la sangat kan.. saya rase annoying je okes.. Kalo naik sikit-sikit takpe jugak..


Ini haa tak, dagu, pipi kat dahi seme dah ade memenuhi ruang gitu..


Agaknya sebab hormon mengandung kut.. Sebab mula-mula ingatkan sebab tuka produk kan.. Sebab dulu pakai sabun eumora tapi skang tetibe gatai nak try safi Rania gold pasal tgk Kak Nor mcm best je pakai produk tu.. huhu..


Nanti nak cari ubat jerawat lah, tapi tak tau yg mane seswai untuk org2 pregnant sebab ome product ade mcm bahan kimia yg boleh effect baby kan.. Any suggestion?


Kalo dalam 2 minggu jerawat tak surut-surut jugak, terpaksa lah beli sabun eumora balik.. Sebab rasanya sabun tu seswai jugak untuk org2 pregant pasal tade chemical bahaya kan..


Korang yg pernah pregnant pernah ke naik jerawat secara banyak time mengadung dulu?



p/s sekarang ni, saya memang stok vomit hari2 time malam dengan pagi.. Sakit tekak oh, yg best bile kuar ikut hidung sekali.. pergghhh.. Rase die mmg rare.. =P


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin