04 April 2010

How to start eaa? =P

Salam semua.. Setelah 2 minggu lebey blog saya menjadi begitu kusam dan bersawang.. Hari ni akhirnya barulah saya dapat online dengan pc.. Terase sungguh indah sekali.. huhu.. =P


Saya pun tak reti nak start dari mana sebenarnya nie.. eheh.. =P


Hari ni baru saya masuk keje.. Opis baru was totally still in messed.. Gilos.. MAsuk2 opis tadi tgk semua fail duk ado lam kotak lagi.. Pc pun tak pasang lagiks..


So, saya dengan rajin nya, adelah sapu sikit2.. Kemas meja ala-ala sikit.. Sementara tunggu technician (Awang-kawan encip Izhan) datang wat networking line internet.. Tapi now saya still guna broadband.. Maybe besok dah boleh pakai kut line streamyx.. Ini pun line kat sini ade macam harems sikit.. Kojap2 ado, kojap2 hilang.. Penat dah acik nak refresh.. haishhh..


Lame betul kan saya cuti.. Heaven betul duk umah.. Lepas je encip Izhan pegi keje.. Terus berdesup sambung tido.. huhu.. Tak senonoh betul.. Ala malam2 selalu kol 3 pagi baru dapat lelap.. Tapi ade jugak hari2 rajin datang.. abes satu rumah kasi bersih.. huhu.. Lepas tu, dah tgh hari sikit mulelah tetido kat sofa.. =P



Dah petang2 dalam kol 2-3 cam tu baru masak tuk lunch and dinner sekali.. masak pun simple aje.. So, encip Izhan balik keje kan terus boleh santap gitu.. =)



Skang saya dah macam tak tahu nak tulis ape.. macam dah blur2 nak tulis entry sebab dah lame sangat kan.. Will update again later.. =)





No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin