28 April 2010

Edisi Rare!!

Pagi tadi bile aku bukak je gmail aku.. Tengok banyak pualk kawan sekolah aku tag gamab aku dekat facebook.. Sebab perasaan ingin tahu yg menebal terus aku log in facebook.. Sekali tgk OMG, kenapekah gamba-gamba ini semua.. Siapa mereka ini kerana aku rase sungguh comel mereka-mereka ini..


Sudah hampir 8 tahun aku tidak melihat wajah-wajah mereka.. Wajah-wajah innocent itu.. huhu..


Giler rare aku rase! Sebab aku tadok simpan pun gambo2 ni seme.. Yelah dulu kan gambo nak kene cuci.. sekeping dah 50 sen, aku mane ade duit nak cuci gambo banyak2.. huhu.. Thanks kepada ex-classmate aku mase high school dulu sebab masih simpan foto-foto comel ini..


Sungguh mengimabau kenangan masa zaman sekolah okey.. Aku rase mcm nak nangis pun ade bile tgk gambo2 ni balik.. Siap ade yg aku tak ingat lagi, ni kat mane plok ni.. huhu.. Cepat sungguh masa berlalu..


Aku share kat sini untuk kenangan dan simpanan aku.. eheh.. Sila gelak tgk aku yg sungguh koru masa zamn sekolah dulu.. Dahla hitam berkilat.. huhu.. =P


p/s encip Izhan kalo dah tgk ni, balik umoh karang jgn nok kutuk2 org plok.. tau la die zaman sekolah dulu kiut..



Ni seme bukan budak kelas aku pon.. Campur2 ni.. Besela time rehat cikgu tadok je terus budak kelas Sains 1,2,3 buat bulatan sambil bergosip.. Mase ni aku ingat lagi kut, bdk laki duk canar kite org suh tangkap gambo sambil lipat tudung paling bulat dan paling hodoh.. Itu yg rupe selenge je seme.. Tapi ade jugop yg ngelat.. Tak aci sungguh.. huhu.. Yg tanda anak panah tu le aku.. ngeh ngeh..


Ni aku dop ingatlah jamuan ape.. tapi mase ni form 4 lah.. gi makan ramai2 kat KFC bandor K.Trg sebelah pizza hut.. eheh.. Dulu kalo nak wa makan2 je tadok doh tempat lain duk tuju kfc aje.. haha.. typical betul.. =) Aku hitam giler kut dalam gambo ni.. Ni hangus terbakor sebab mase tu aku tgh aktif olahraga wakil sekolah seme.. Dengan kawad lagi..


Gambo yg ini pulok masa gi klenduri kawen cikgu sekolah kami.. Cikgu kawen dengan cikgu.. Meriah.. Kite org duk menyebok sampai petang kat situ...


Gambo yg ni pulak aku tak bape ingat tapi aku rase mase time sekolah aku banjir kut.. pAsal mcm semua duk angkat kain tinggi je... Mmg ade pon sekali tu sekola aku banjir.. kalo kelas bawah tu mmg samapai dalam kelas air masuk.. Kami mcm biase, sempat lagi bergambo.. =P


Ini pulak kat umah kawan aku zura yg baju kuning tu.. masa kite org menyibuk datang masa kenduri kawen pak cik die.. Kami bab2 makan nasi minyak pree ni laju je panning.. haha.. Aku tgh tunggu gak nak makan nasi minyak bebudak dalam gamba ni.. Tapi tak sampai2 lagi kad weih.. weih bile nok kawen belake ning?


Ini gambo masa aku form 5.. Tu ha 4 ketul je budak laki kat kelas aku.. dah jadik spesis terancam dah budak laki neh..


Kenangan terindah zaman sekolah ni bukan boleh beli pon.. So, bile tgk balik gambo zaman bebudak neh.. Rindunya zaman dulu-dulu.. Skang seme dah ade kerjaya masing2 life masing-masing.. Aku sentiasa doakan yg terbaek untuk korang... SMKSA (1999-2003)


7 comments:

Oh Malaysia said...

kenangan zaman sekolah paling best kan? xboleh lupa sampai bila2..

free font said...

Assalamu alaikum ^^!

Redbloodsnow said...

arghhhh!!! jeles lak tgk uols ade pic together² time skola. nyesal giler zie xde byk gambar time same ngan kkwn time skolah dulu...sobsobsob

Anonymous said...

salam,

memang seronok kenang zaman persekolahan tiada kenangan yang lebih bernilai dari zaman itu.

kalau minat mendermalah...

layari di :

http://www.e-jariah.net/m11007

terima kasih kerana meluangkan masa
membaca dan mencari maklumat di sana.

bye

FastRi said...

nasib baik ada anak panah. kalu dok mmg dok cam

ween said...

comel nya muka masa zaman kanak2 :D skrg mmg trend org tag2 gambar masa sekolah kan. funny betul bila tgk muka sendiri, rasa mcm nak nanges. sbb comot gila. HAHA.

Blogger said...

Ever wanted to get free Facebook Likes?
Did you know you can get them ON AUTO-PILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by using Like 4 Like?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin