15 April 2010

Blogger Award from Chinatsu Akera



Huhu.. Bile dah tade idea and tade cerite nak update ape.. Layan tag adelah sesuatu yg paling best. keh keh.. Dari sunyi sepi nan ado update, ok jugak kalo wat tag kan? Saya pun mcm dah lame sangat kut tak buat mende alah ni..


Kali yg rajin tag saya adelah my own sis, Ct/ Chinatsu Akera ---> name nak glamer aje.. cettt.. kui kui..



1. Thank & link the person that gave you the award.

Thanks Tie.. Bagi2 award pulok.. Kalo berani bagi ah Blackberry Storm mung ke aku ah.. Barulah boleh jadi kakak paling mithali.. keh keh..

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

Korang yg ada dalam link list saya semua fantastic mista loba loba oh.. so, feel free untuk do this tag.. =P


3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

Sape yg jengah kat sini tu taulah nanti.. huhu..


4. State 7 things about yourself.
  • Saya kahwen pada usia baru masuk 22 tahun.. Tahun ni saya dah 24 tahun means dat dah 2 tahun saya jadik bini orang.. Adorable journey.. =))
  • Saya pernah keguguran tahun lepas May(2009).. tsk tsk.. sedey tak hengat time tu.. tapi apekan daya kan.. Bukan rezeki saya..
  • Now, saya pregnant lagi.. Syukur Alhamdullilah.. Hope this time is the 'time'..
  • Saya kalo makan mesti berpeluh-peluh.. Peluh jantan betina semua rebut2 nak keluar.. Nape ntah..
  • Saya dah gemok skang.. tsk tsk..
  • Saya suke ikan panggang che mok tersangat2 yg amat... Huhu..
  • Saya dah reti masak sikit2.. ehek.. Tapi tak terror pun.. Kene banyak sgt lagi belajar.. Dan saya mmg eksaited sgt bile nak masak resepi baru.. eheh.. Tapi sejak preggy ni, jarang bebenor masak.. eh ke tak masak lansung.. Tak larat oh.. Masuk dapor je pening kepale.. pastu diri lame2 je sakit pinggang.. so how tu?



LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin