25 April 2010

API Pelita




Best okey lagu ni.. Gabungan suara Noh-Hujan dan Azlan & The Typewriter tu adelah sangat seswai gitu.. Lemak merdu je aku denga.. sorang sore ala-ala sempoi, sorang lagi sore stok jerit2 tinggi melampau.. huhu..


First time dengar dekat x-fresh fm, mase tu tau pon lagi lagu tu OST filem Hooperz neh.. Lepas encip Izhan bagi tahu, barulah saya tahu.. ehek.. Korang dah tgk ke filem Hooperz neh.. Macam best pulakkan.. Agak-agak dah bosan layan filem cinta, filem seram layan filem ala-ala sukan pulak.. Nanti kalo dah tgk tu buat la review dekat blog ye..


Saya ni kan kat K.Terengganu, nan ado panggung wayang kat sini.. Lame sungguh.. Ape nak buek kan.. Enjoy the song guys~!!





2 comments:

marinahunny said...

borim kan xde cinema cni..apapun take care mommy!

mYpRecious said...

Tau takpe.. boring giler kan.. layan dvd pasar malam je lah nampoknye.. huhu.. =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin