02 March 2010

Ting tong!




Morning peeps!

Hehe.. Sory la saya malas la nak update blog semalam.. Sunyi sepi je ehek..

Pagi-pagi ni rajin pulak saya nak tulis2 padahal kepale tengah ting tong giler..

Mungkin sebab penat dan tak cukup tido kot.. Malam tadi tido around pukul 2 am kot, pasal dok terkebil-kebil tak leh lelap..


Pagi tadi pon saje alarm jam awal sikit dari biase.. Dengar je hp berbunyi terus je bangun laju-laju mandi.. Itu yg terus ting tong, berpusing-pusing..




Dan siap-mandi seme, wat kopi O pekat kunun-kunun nak hilangkan ngantuk and pening.. Tapi tak de jalan haih.. makin berpusing ado..


Actually tengah kelaparan jugak neh.. Tapi dah tak tau nak bekpes ape.. Plus malas betul rase nak turun bawah.. So, teguk air sejuk je lah..


Hurmm, tadi masa otw nak gi keje.. Masa tu dalam kete kat tengah jalan lah.. Sekali saya tengok ada satu mak cik ni.. Mak cik ni buat saya tersenyum sorang-sorang.. Sebab saya rase macam rare gile ape yg saya tengok neh..


Mak cik tu naik motosikal mungkin dengan laki die kut.. Masa tu of cos la moto tu gerak macam biase.. Boelh mak cik tu rileks je bonceng kat belakang sambil kat tangan pegang bekas make up.. Ala yg ade cermin ngn eye shadow banyak2 tu.. Boleh plak die pakai eye shadow atas moto.. Comel giler je mak cik neh.. Tersenyum sorang-sorang saya tengok..


Kalo dah perempuan tu, tak sempat kat umah atas moto pun jadik.. ahakss.. Tapi keje gile jugaklah mak cik ni buat.. Buatnye time tu ade peragut nampak kan.. Dah sah2 bile die ragut beg mak cik tu, mak cik tu jatuh tergolek.. Sangat bahaya lah.. Mak cik lain kali jangan buat lagi yee..


Ok, nak turun bawah tapau bekpes.. Pasal perut saya dah start ber'hip hop'.. =P





3 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

hahahha!!! lawak la makcik tuh

Hasan Amran said...

tumpang lalu.....

respek dan suspek kat makcik tu sebab dia pandai menggunakan masa lapang atas moto....


hasanamran.blogspot.com

mYpRecious said...

Ieda habsyi --> ahakks.. kalo tgk muke die lagi lawk.. beria2 duk tenyeh eys shadow smbil badn sandar kat laki..


Hassan Amran --> huhu.. mak cik tu mmg buat kerja gila betul..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin