11 March 2010

Ole-ole Bali contest





Soalan2 nya :

1) Saya ke Bali atas tujuan apa?

Awak pegi HONEYMOON dengan encik ZUL.. Bestnya.. Saya teringin gak nak gi BALI. Insyallah ada rezeki lebey boleh pegi romantik2 kat sane ngn encip Izhan.. Ngeeee...


2) Di Malaysia, 'Ikan Gurami' dikenali sebagai apa?
Ikan Kaloi

3) Merujuk kepada gambar di bawah, yang mana satu kopi jantan dan yang mana satu kopi betina?
Satu jantan satu betina.. Yang belah kiri Jantan yg belah kanan betina.. =)



Syarat2 penyertaan :

1) Jadi follower blog ini.
Dah lame pon jadi follower..

2)Letakkan banner contest di side bar blog dan link kan terus ke http://desirequeen.blogspot.com
Will do.. =)

3)Buat satu entry khas bertajuk "Ole-ole Bali Contest" yang mengandungi jawapan soalan di atas, dan gambar honeymoon percutian (jalan-jalan biasa selepas baru2 kahwin pun dikira honeymoon ok!) kamu yang paling kreatif kamu rasa best. Tak kisahlah percutian keluarga ke, percutian solo ke, berdua ke, bertiga empat lima pun tak apa...


Gambar di atas adalah percutian saya dan encip Izhan (hubby) ke Langkawi.. Ini adalah kali ke-4 saya ke Langkawi tapi saya rasakan itulah percutian yg paling best sebab pergi dengan orang kita sayang.. Dapat spend time sama-sama.. Best sangat-sangat.. Dan gambar ni lebih kurang 2 tahun lepas, tahun 2008. Kami baru je lepas kahwin dalam sebulan macam tu.. Inai pu merah lagi tau. =)


5)Nyatakan kenapa kamu patut menang ole-ole khas dari Bali yang saya belikan.... tak payahla..memang nak bagi kat semua...

4)Letakkan banner contest di entry kamu serta linkkan ke blog http://desirequeen.blogspot.com
Baiklah.. =)

5)Sila tinggalkan comment di comment box ini beserta dengan link direct ke entry "ole-ole bali contest" kamu.



Pemenang-pemenang akan di pilih berdasarkan jawapan yang paling tepat, sebab yang paling best, serta gambar yang paling kreatif best oleh juri khas NIk dan Dzul...ekekeke

Hadiah nya ialah OLe-Ole khas dari Bali!


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 March 2010....






2 comments:

Queen said...

thanks...nanti jangan lupe letakkan banner ye..saje nak menyemak2 kan page awak...kikikikiki....

Jarr said...

gambor cuti ke langkawi tu adalah utk buwi hint ke izehang,dengang ucapang,bila kita nok gi cuti cuti agi kanda? warhkahwarghkahwarghkah..


p/s:izhang payoh amat nok akak fon,tanya dia telecaster tu 1k dia berani dop.macihhh.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin