07 March 2010

Dah Kosong...


Pagi tadi saya datang keje adalah awal.. Tapi hari2 je awal kut.. Office saya ni supposenye masuk kol9 am, tapi pukul 8 am saya dah terpacak kat depan opis.. Nak wat cam ne datang ngan encip Izhan kan, pak cik tu masuk keje kol 8.30am, tapi nak rebut parking lagi.. Pastu pagi nipun turun awal sket, sebab encip Izhan cakap dia ada meeting..


Pastu sangat terkejut oh sebab masuk opis je yg tinggal meja saya, pc, kerusi dengan telefon sahaja.. Barang-barang lain dah hangkut masuk opis baru..


Sebab dah kosong gitu, sekali terbersin pun dah bergema habes.. keh keh.. Dah macam bersin datuk rimau pulak..


Tapi tak taulah bila nak pindah terus tu.. Mungkin minggu ni last week dekat sini.. Minggu ni gak saya ada interview dekat TESDEC.. =)


Tak sabar nak chow dari sini.. =P



No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin