01 February 2010

Tired and uninspired

Hari ni pegi keje dalam keadaan yg sungguh kemalasan..

I'm just so tired and so uninspired..

Really really need a new job!

T__T

P/s Tadi turun bawah nak beli air, disebabkan tade org kat opis so terpaksa la kunci.. Tibe2 mase nak bukak pintu grill besi tu kunci boleh patah.. Dah la handphone tak bawak.. Try gegar2kan pintu gril besit tu kuat2, fuhh nasib baik boleh.. Kalo tak? Nanges... T__T

6 comments:

joegrimjow said...

jom keje sendiri

cpcc
ada contest, jom join ;-)
contest best

mYpRecious said...

bestnye kalo sendirik jadi bos!! huhu.. will check the contest later joe..

Redbloodsnow said...

fuhhhh..nasib baik la kan. kalau tidakk...zie leh bygkan awak melalak nangis...hahaha :P

eh keji lak aku pi gelakkan weh..:D hikss

mYpRecious said...

Redbloodsnow --> keji oh zie nk gelakkan org.. nasib oh org boleh bukak..dah le bos tade pegi kuantan..mcm mano nk masuk tuh.. =P

Cursive said...

macam tajuk lagu je tired and uninspired.. tp lupe dr band mane..

kitorg (saye dan isteri) dah dua kali terkunci dlm opis pada pukul 2 pg sbb pak guard akan kunci grill bawah selepas pukul 12 tgh malam.. walaupon saye dah bgtau, diorg kunci jgak, untuk keselamatan katenye..

Cursive said...

macam tajuk lagu je tired and uninspired.. tp lupe dr band mane..

kitorg (saye dan isteri) dah dua kali terkunci dlm opis pada pukul 2 pg sbb pak guard akan kunci grill bawah selepas pukul 12 tgh malam.. walaupon saye dah bgtau, diorg kunci jgak, untuk keselamatan katenye..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin