24 February 2010

Melompat Lebih Tinggi!!!



Nothing can be happier than this! Kami adik badik mmg senget sikit.. Oh ini idea saya la nak amek gamba lompat-lompat neh.. Kunun2 nampak cool sangat.. Padahal org seme duk pandang time neh.. Haha.. Tapi ado kami kesah. Saya kalo dah dgn akak Ct saya sorang neh, mmg tak dulik dah org lain.. Huhu..



Haha.. Abg Lee yg jadik mangsa photographer tak bertauliah kene amek gambo.. First shot tak jadik.. keh keh.. Adik je yg melambung tinggi, saya lak dah jatuh ke tanah.. huhu

Lompat si katak lompat.. huhu.. Sebab adik lompat terlmapua tinggi abes nampak separuh kje muke ko.. haha.. Itu le sape suh kaki ko panjang bebenor dik oiii.. Ct buat muke pelik.. Saya pulak erkk, nasib baik tak terselak baju.. Kalo tak fengsan***


Ini shot terbaekk.. Tapi muke saya ala-ala kene tutup dgn tudung pulak.. tapi saya mmg suke gile oh gamba nie.. Nampak kami adik badik happy seakn je kan.. =P Saya sangat sayangkan mereka... =)


11 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ahahah!! pon suka amik pic lompat2 cenggini :)

Queen said...

skang nie trend..tapi hubby tak suka...lagi2 kalau kat tempat public..dia kata dah cantek sangatla awak tu terlompat-lompat..ingat cantik?..adess..sedass dua setepet di muka..ekekkeke

ada tips tau nak lompat2 amik gambar nie, sebenarnya cuma perlu lonjakkan badan sedikit kebelakang dan lipatkan kaki, so tak penant sangat...

mummy_ayu said...

love that pic..nampak happy jer..nak try gak la..he he he..ajak anak anak lompat leh?

mYpRecious said...

Ieda Habsyi --> ramai kut org suke amek pic cenggini.. tp saya nie bru first time nak try.. ahakss..

Queen --> Erkk hubby sy tade time ni tau.. Kalo ado harus sy behave sedikit.. ahakss.. mmg betul dkt public time tu.. tp dh seronok sgt dgn kakak and adik seme kan.. mmg dh tk dulik dah dgn org len..

mmg penat pon tau.. Sampai bepeluh2 kite org neh.. melompat punye pasal.. nk kene buat yg mcm kamu ajr neh. thnks queen..


mummy ayu --> sgt happy time ni kak.. mesti comel si ian ngn iris lompat.. eheks.. iris tu dah le gebu gebas...

~ ReD ~ said...

asal hepi je mesti gambo nak lompat2..hehe

mYpRecious said...

Red --> melompat dgn happy tu dah sinonim kut.. ahakss...

Nyzal Aziz said...

aku teringin nak lompat gop..tapi takut org kat dataran tuh kata aku ibu anak 3 yg tak sedor diri..muahahah..dop pon mesti kene tazkirah ngn danish..ahakss..

Nyzal Aziz said...
This comment has been removed by the author.
mYpRecious said...

Nyzal aziz--> haha.. begegor dataran kan sape sush.. keh keh.. so ibu ank 3 baik duk diam2 tgk sajo.. =P

Chinatsu Akera said...

ehehehe..aku pun ske pic lompat2 neh..kurus aku jap..fenat melompat2..ngeee...

mYpRecious said...

Chinatsu akera--> huhu.. Hlang 5 paun mlompat punye pasal. Keh keh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin