02 February 2010

Duit Nuffnang saya ciput jew!

Boleh klik untuk tumbesaran yg sungguh cemerlang


Baru bape sen je duit nuffnang saya.. hoho.. buek malu yoo.. Itu pon nak tayang kat sini.. keh keh..

Tapi takpe kan sikit-sikit lame-lame jadi bukit.. Dah lame jugak saya bubuh nuffnang ni kat blog saya since bulan Jun tahun lepas rasenye.. Tapi baru banyak itu je hasilnye..


Sebab dulu-dulu saya blogging ala-ala je.. Skang ni pon ala-ala jugak.. Tapi skang rajin sket kut dari dulu..


Dulu macam malas pulak nak blogwalking, tapi skang rase macam best giler je blogwalking.. Idakle asek2 posting blogger same je saya bace kan.. Lelebey skang dah join geng blogger.. Memang tak dapat di nafikan sikit sebanyak memang membantu naikkan traffic..


Dulu unique vistors huk aloh bape kerat je.. Skang mmg maintain satu hari boleh dapat 50-100 unique visitors.. Weekend je kureng sket sbb tak update.. ngeee.. Tapi kire sikit lagi tu.. Org len dah ribu raban, ratus-ratus.. Jeles2.. Tapi kagum jugak dengan dorang sebab buat entry best2, rajin blogwalking rajin wat contest.. Sebab tu traffic dorang traffic jam.. hehe..


Dulu saya ada satu peel malas giler nak tinggal comment dekat blogger yg saya tak kenal.. Tapi skang, best pulak rase bile dapat comment setiap entry tak kesah cite pasal ape pon.. Bile dorang balas dan kasi feedback lagi rase best.. Tadelah terase macam bercakap sorang2.. =)


Entry saya pon hampeh2 je kut seme.. Tulisan2 saya pon merapu meraban je.. Tapi at least saya ada tempat jugak nak bercerita even kebanyakkan kamo-kamo semua saya tak pernah kenal di dunia realiti..


Buat setakat ni saya tadelah terlalu addicted dengan dunia blogging, means tadelah 24 jam duk pk pasal belog aje.. Tapi bile tak update satu hari tetap jugak rase bersalah.. hehe..


Sebab itulah terjadinye entry2 merapu tade arah tujuan tu... =P


Dan terima kasih banyak-banyak yg teramat yg sudi baca belog saya yg sungguh picisan ini.. =P

P/s Buat masa skang lom terpikir lagi nak cash out duit nuffnang ni.. Tunggu lah banyak sikit 2-3 ratus ke ok lagi.. baru berbaloi-baloi.. =)


14 comments:

Eldy said...

teruskan usaha kamu ^^) !

Melz said...

cari traffic + buffered = More Money hehe

so selamat berjuang yep

Amir said...

selalu update, entri menarik lagi ramai org nak masuk blog kita. apa2 keep it up.. rajin2 buat blogwalking. hehe..

p/s: byk jugak tuan rumah dpt dr nuffnang... lps pukul 12 mlm, saya rajin buat blogwalking sbb nuffnang x tido.

mYpRecious said...

Eldy --> Thanks eaa.. will keep bloging selagi terdaya..

Meltz --> ade jugak buffered ni tapi bape hengget je.. tapi ok la dr tade kan.. kene lg rajin blogwalking neh.. =)

Amir --> Insyallah nanti saya pi terjah blog kamo pulak.. mane ade banyak ciput yoo.. kalo blogwalking tu jengah la sini lastik nuff sy.. keh keh..

Nuff mmg suke tido kalo siang2.. gediks betul.. ngeee

JAI said...

Oklah tuhh..gua tak lepas2 lagi 50..hampehh..kumpul banyak2 wehh

Sendra said...

jangan lah cakap rm 50 tu ciput..boleh cuba lagi..kalau tu yang first time punya,better cash out je terus..tak payah simpan lama2..

fazemy said...

Huhu oklah tu. dah blh cash out meh blanja aku makan mekdi. hehe

mYpRecious said...

Jai --> Haha.. rileks bro.. lame2 nanti makin bnyk lah tu.. =P

Sendra --> Ciput lg la nk dibnadingkan blogger2 yg dpt raus2 riba tu.. err nape ek kene cash out terus? ade effect ape2 ke kalo tk cash utk earning pertama neh?

Fazemy --> kak emy meh sini dtg trg kompom sy banje mekdi..

♥ monica ♥ said...

x pa..sedikit2 lama2 jadi bukit..:)

xnx said...

kukuku... aku ni langsong tak adooo da.. (sebenanye xpenah nk check pon da..) ate ke lantak le..

ekeke... nanti dah manyak terkumpul, leh kite bagi 2 hasilnye ye da..kihkihkih...

ko jugak yg ckp, sharing is luving kn..hihi..larikssss...

xnx said...

kukuku... aku ni langsong tak adooo da.. (sebenanye xpenah nk check pon da..) ate ke lantak le..

ekeke... nanti dah manyak terkumpul, leh kite bagi 2 hasilnye ye da..kihkihkih...

ko jugak yg ckp, sharing is luving kn..hihi..larikssss...

A for A'ishah said...

dah cash out jgn lupe banje time kat redang t..muahahah..
caiyok2

Dina Halim Bridal Boutique said...

td da taip2, tp under nama cursive plak..hehe..olo..kita pun baru buat nuffnang..unique visitor ramai, tapi earning tadop pong..hehe..kalu blog dina halim ni memang banyak visitor, mungkin kena bertabah dan merajinkan diri memblogwalking..haih~~ ;p nanti belanja k?

Dina Halim Bridal Boutique said...

td da taip2, tp under nama cursive plak..hehe..olo..kita pun baru buat nuffnang..unique visitor ramai, tapi earning tadop pong..hehe..kalu blog dina halim ni memang banyak visitor, mungkin kena bertabah dan merajinkan diri memblogwalking..haih~~ ;p nanti belanja k?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin