07 February 2010

Bubble Talk..


Kesian.. Dah a few days blog ni terabai.. Sumpah mood nak blogging ke laut weih.. Dah la posting terakhir tu emo semacam je.. Siyes dah mmg cannot go keje kat sini.. End of this month dah buat keputusan i will quit.. Sabar-sabar jugak tapi mesti ada hadnye kan.. So lebih baik kut aku quit saje.. pfftt...


Dari hari2 datang keje, tapi merungut hati tak ikhlas baik tak payah kan.. So, skang ni mmg tgh gigih carik koje baru lah.. Tapi kat Terengganu ni mmg ssh wei nak cari keje.. Itu yg masalah tu.. tsk tsk..


Errr sesape yg org Trg yg bace blog saya neh, mane tau kut2 ade kat opis bos nak pakai org ke kerani ke PA ke sudi2 lah roger saya.. =P


Hari ni datang keje dah tak merempit lagi.. Sokak! Sebab tadelak kebas vontot lagi.. huhu..
Tapi azabnye petang karang merase lah stuck dalam jem mcm selalu, tskk T__T.. Haha..Itu yg tak bape nak best tu..


Encip Izhan punye kereta akhirnye siap jugak.. Setelah 2 bulan berkampung dekat workshop kat Temerloh tu.. Bapak lah lame kan.. So far sangat puas hati tgk keadaan kereta.. Macam tak caye pon ade gak, cam ne dorang boleh repair ekk.. Dari hancur barai, tapi bile dah siap repair seme dah bling bling macam kete baru pulak.. hikkss.. Kagum kagum.. Lepas tu kagum jugak sebab bengkel tu bapak besar mcm kilang or gudang gitu.. Hebat, hebat!


Nanti la eaa cite kat entry lain pasal gi amek kereta kat Temerloh tu.. Till then sampai sini je kut dulu.. nanti kalo rajin will update lagiks.. =P


Dan selamat berweekend untuk uols yg kat belah pantai barat nun yaaa.. =)




6 comments:

zaradgreat said...

eheheh
sabaq ye...
go go!
kalau tak hepi, tak ikhlas susah jugak tuh..

tp tak tau mane keja kosong..
sorry..
tak dpt tlong..
T_T

mYpRecious said...

Zaradegret --> itulah.. mmg susah sbb hati dah rase tk ikhlas ni.. ehek.. btw, thakns yaa.. =)

marinahunny said...

fida keja mana skrg..?? serius nk brhenti ke..insyaallah kalu ada akak dgr2 ada jwtn kosong akak bgtau..jgn risau sgt ye..bumi Tuhan ni luas..

xnx said...

ish ish ish...bia betul ni da smpai nk quit lak...sabo neh..kn dah lame keje sane...hukhuk...

tp nape tah ye tetibe mek keptusan nk quit???

meh dtg sini meh..jd PA aku...hiksss

Wahidah said...

gud luck dgn pencarian keje br yea..:)

mYpRecious said...

marinahunny --> thanks kak.. nanti kalo ade roger2 saya neh.. =)

xnx--> hurmm.. malaslah na.. dah penat..

wahidah --> tq yunk.. doakn saya nehh.. =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin