23 February 2010

Alasan saya.. =P



Lame betul saya berhibernasi.. rindu sungguh pada kamo, kamo dan juge kamo.. ececey...



Hari ni baru dapat internet connection pakai pc okes.. Kalo tak selalu pakai hp cabuk jew.. Mane best.. Nak tulis entry pon tak feel lansung...


Macam malam tadi, gigih duk tulis panjang lebar okes.. Sumpah panjang.. Dah le pakai hp kan.. Jadi gigih tu lebeh sket la dari paka pc.. Pasal excited nak cite pasal dpt anak buah baru sanggup tu tulis entry pakai hp sajo.. Sekali bile nak publish, kuar window suh sign in belog. Wtf sungguh!!!


Stress okey.. Dah buntang2 mata duk taip panjang2 kan.. Sekali jadi macam tu.. Pastu bile sign in je balik, lansung hilang ape yg pajang lebar saya duk taip tu.. Ke laut terus mood.. Terus aku exit opera mini yg tara guna tu.. Dah 2 kali kut jadi macam tu..


So, itu lah sebabnya saya malas bebenor nak update entry pakai hp.. Menyakitkan hati sajo... Iyelah pakai pun bukan hp BB ke, Iphone ke Experia ke kan.. Itu yg mcm haremss sikit.. Tsk tsk..


Oh, later after this nak entry pasal my cute anak buah yg baru lahir.. cekidaut after this yaa...


2 comments:

Queen said...

kalau saya jadi macam tu memang seminggu la ke laut tak balik2...ekekke

mYpRecious said...

Queen --> haha.. tau takpe queenn.. sakit betul hati ni tau.. tapi kalo di hentak hp tu still hilang jgk kan.. sabu je lah.. ahakss....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin