05 January 2010

Chinatsu Akera's Blog

Sorang lagi kakak saya dah buat blog.. Huhu.. Nak pujuk abang Jepp saya pulak nanti.. keh keh..Saya ade 2 org je kan kakak, sorang Kak Nor and sorang lagi Ct.. So, bile dorang neh dah ade blog rase terbatas pulak nak tulis.. keh keh.. Malu le aii.. Tapi takde maknenye kut.. ahakss.. kalo emo2 tulis kat blog kan kene kutuk pulak.. haha..

Nanti korang boleh terjah terus kat blog akak saya yg diberi nama CHINATSU AKERA neh.. Ct ni pandai la tulis seme.. Susunan ayat dia tu mcm best pulak. Pastu ade bagi tips seme.. Berilmiah lah jugak blog dia dari blog saya neh.. keh keh.. So ramai2 pakat terjah k.. Dah terjah terus boleh link kan sekali.. lalala..

Inilah akak ct saya.. Dah jadik blogger skang yuuu.. Tak sangke.. ahakss.. Rajin update pulak tuh.. keh keh. Boleh la jadik blogger tegar gitu.. huhu..


CLICK HERE FOR THE LINK
Url : http://ctlela.blogspot.com




2 comments:

Chinatsu Akera said...

motipp promote blog aku hei..malu jek..ngeh2

Chinatsu Akera said...

motipp promote blog aku hei..malu jek..ngeh2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin