13 December 2009

Semekom ade org tak?

Dengan ini adelah sangat lame saya tidak menghapdate blog kesayangn saya neh.. kerna sungguh banyak terjadi kejadian2 yg sungguh tidak di ingini.. Disebabkan itulah blog ini adelah sunyi sepi dan berhabuk.. hikss.. =)

Perut tengah lapa giler neh.. Turun bawah tadi pergi farmasi nak beli roti tapi roti plak licin seme tade.. Nak pegi kedai depan tuh dah malas dah sebab tgk jam dah dekat pukul 11.. Brekpes ape pukul 11.. So, tahan je la lapar.. Nanti terus kuar lunch je lah..

Hari ni saya dah janji nak lunch dengan Yen dekat McD.. Huhu.. Banyak story nak citer kat Yen neh.. Dan udah rindu-rinduan same itu budak pasal dah 2 minggu tak jumpe.. keh keh.. =)
Nanti petang saya update lagi yerkk.. huhu..



No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin