23 December 2009

Nasi Lemak punye pasal..



Morning.. Nak jugak.. Padahal dah dekat pukul 11 pon.. keh keh..

Pagi tadi saya adelah bekpes nasi lemak.. Letak status kat Fesbuk kunun nak makan roti telur.. Sekali saya adelah malas nak jalan ke kedai depan tu untuk tapau roti telur so ends up pegi kedai yg paling dekat dengan ofis dan beli nasi lemak.. huhu

Lepas je habis mencekik, saya dah rase lalok and drowsy semacam je.. Ngantuks gilak neh.. Itu pasal kadang malas nak makan nasi lemak time opis hour neh.. For sure saya jadi lalok.. Macam dah nak tersengguk2 kat depan pc neh..

Hari ni dah le keje melambak jugak.. haishhh.. Kan dah malas nak buat.. huk huk. =P



4 comments:

kk said...

ahaha
jngan maka nasi lemak
makan nasi kukus
hhe

mYpRecious said...

nasi kukus pon sodap tuh.. kene plak ngn ayam goreng berempah.. pergghhh...huhu

M O N I C A said...

waaa..lama x mkn nasi lemak..:)

mYpRecious said...

Monica--> Malam nanti dinner nasi lemak ayam le.. nyum nyum.. sodap.. =P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin