29 December 2009

Gadis2 kesayanganku...

Last friday saya adelah berjumpa dengan Yen, Muazah & Sarah..Mereka2 ini adelah org2 yg penting dalam hidup saya.. eceyyyyy.. Ayat terbaekk oh.. huhu..

A few months jugak since my last time jumpe dorang.. So, dah plan2 saya suh je dorang datang kat Pantai Teluk Ketapang neh.. Bley makan sotong celup tepung.. Dekat pun dekat ngan umah saya kan.. Sonang koje saya, tak yah pi jauh2.. keh keh...


Alang-alang tu saya siap suh amek saya kat umah lagiks.. haii, gediks betul pompaun neh.. Nak bermanja-manjaan pulak suh amek kat umah.. macam tade laki jek nak tulung antar, padahal sejengkal je..


Ala, bukan ape kan saya saje je tuh.. Kan karang senang dorang nak datang umah saya.. Tak payah dah saya nak lukis2 peta seme.. itule motip utama.. huhu.. Sian oh Kak Iqah(akak yen kene jadik drebar tak bertauliah weols, ngeh ngeh)


Before kuar tu, harus okey mintak izin ngan laki.. Salam2 cium tangan dulu, huhu.. Pastu yg comel nye encip Izhan tanye ni nak balik pukul berape ni? Oh comelnye.. Selalu itu le skrip yg saya bagi kata encip Izhan kalo dia nak kuar.. Ini laki saya plak duk tanye saya..Alahaiii.. eheh..


Weols just lepaq2, gosip2, pastu makan2.. Nak jalan2 kat pantai pun tak sempat.. Sebab tgk2 jam dah dekat pukul 7.00pm.. huhu.. Tak elok la kan anak2 dara balik maghrib2 neh..


So, lepas hantar saya balik terus dorang balik tak singgah2 umah dah.. Mungkin len kali niat nak ajak dorang seme datang umah saya makan2.. Insyallah kan..


Eh, dah habes la tengok gamba lah pulak.. Saya kadan buat penutup macam hampeh je kan..tibe2 je dah habes.. keh keh.. Pardon me k!!



Bersama Sarah yg makin slim.. Jeles oh tgk Sarah dah kurus.. Terase diri seperti loser dan pompuan gemok 'comel' yg tak reti2 nak diet.. Takpe2, azam baru tahun depan k, masuk je 1 Jan 2010 terus saya diet tak makan2.. ngeh ngeh.. Err tapi serius la azam baru tahun depan nak turn kan berat sebanyak 10kg.. haha... banyaknye 10kg tu, takpe the biggest loser boleh, saya pun mesti boleh kan.. =P

Paling kiri Sarah, yours truly, Ajah dan Yen.. Oh kawan2 ku kenapekah korang seme adelah slim river sungguh.. ajah amek la lelemak aku sikit.. Aku kasi free sajork.. emo.. pftt

Yg tudung hitam tu lah Kak Iqah, akak Yen.. Sian kat die kene layan peel senget weols nie.. hahaha.. Takpe Kak Iqah kan sprting moting gitukan.. Nampak pinggan weols dah licin tinggal kerapoh2 jew baru le ingat nak amek gambo.. Perut itu harus didulukan.. hak hak.. patutla ko gemok kan pompuan

Me with pretty Ajah.. Minah ni memang kurus cekeding mcm gini jek dari zaman sekoah sampai le skang.. Mg makang bace bismillah dop ning? huhu

Pose dari Ajah dan Sarah.. Sian mung Yen, napok sipi2 jew.. bhahahahaha.. =P


2 comments:

A for A'ishah said...

sy pon ada gadis kesayangan(nak jugak guna statement ni)..namanya A'ishah.ahaks.hahah

mYpRecious said...

ololo..

bile la boleh jumpe si kecik aishah nie.. hehe

Ni kalo kasi match dgn afham pon ok gak.. ahakss..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin