15 December 2009

Black & White Photography Contest

Ramai saya tengok bloggers yg join contest nie.. Tergerak pulak hati saya nak join.. Padahal before this saya memang tak pernah lansung join ape2 contest yg blogger lain buat.. Salah satu sebabnye adelah saya ade satu feveret black & white photo yg saya heart sesangat.. keh keh.. Mane la tau kan boleh menang ke kan? huhu.. Rezeki org masing2 kita bukan tahu.. Oh sesape yg belum join tu cepat2 join ye.. Tarikh tutup contest ni adelah 25 Dec 2009.


Klik pada gamba untuk di link terus pada blog http://thecamerajunkie.blogspot.com


So, inilah gamba pilihan dan chenta hati saya.. huhu.. =)



Inilah gamba di hari bahagia saya.. Hari saya menjadi raja sehari, hari saya bergelar seorang isteri.. Dan selepas hari ini hidup saya totally berubah.. Sebab itu gamba ini memberi sejuta maksud bagi saya.. Senyuman penuh kegembiraan, tapi dalam hati berdebar2 memikirkan apa yg akan berlaku akan datang..


5 comments:

Mr.Homosapiensz said...

black & white masa hr bersejarah tu mmg nmpk nostalgic....



p/s : hihi..nk msk gak ler....

Shiha said...

hey kak, igt shiha lg x?
i'd moved to my new blog, pls follow me.

shiahjrmanaff.blogspot.com

thanks.
love,
Shiha

mYpRecious said...

masuk jgn tk masuk mr homosapienz.. bkn ssh nau pun.. bkn ade nk kene pikir ape2 pon.. huhu.. mane tau rezeki ko kan..

ok shiha, nanti akak follow blog baru kamo ye..

Wahidah said...

wah siap ade contest lg...:)

mYpRecious said...

hehe.. apelagi jomla join sekali.. =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin