07 November 2009

PUKUL 1 PAGI..

Dah pukul 1 am pon.. Tapi mata saya terbuntang je cerah lagik.. Rileks arr, esok bukan keje pon kan.. keh keh.. Jadi malam masih mude, buley la berjimba-jimba dulu..

Malam ni saya tak masak pon tuk dinner.. Bahan basah dalam peti es tu sudey abes.. Yg tinggal cume sayur kubis sajo.. Malas fulak saya nak masak nasi goreng bagai.. Hujan2 sejuk2 macam gini, jadik pasif gitu saya neh.. =)

Hari ni saya wat keje housekeeping saje kat umah.. Tapi pagi tadi kuar jugak sekejap.. Temankan encip Izhan pegi Pasar Payang.. Dia nak beli barang tembaga tuk jadikkan present.. Dan berjaya membeli penyu tembaga yg sungguh kiut lagi miut yg diletak dalam kotak berbaldu biru.. Sungguh menunjukkan identiti terenganu gitu..

Sampai umah pon dah pukul 12.30pm.. Nasib baik ada tapau nasi ayam hailam dekat pasar tadi.. So, tak payah masak.. Yeay!! keh keh.. memang dasarr pemalas masak aku nie.. huhu..

Sesampai umah terus siapkan keje2 yg tertangguh pagi tadi..

Pastu balik dari semayang jumaat, kol 3 camtu encip Izhan kuar ngan geng2 forum GSN..

Melepak la saya sorang2 kat umah sampai petang.. Haisyyoo.. Buhsan2.. eh tak buhsan gak, pasal saya duk ralit men game Cafe World kat fesbuk.. keh keh..

Encip Izhan balik umah dalam kol 6.30pm camtu.. Balik2 je terus take over lappy dari saya.. Sampai basi berlalat ijo saya punye masakan kat Cafe World tuh.. =P

Saya tak sabar betul nak tunggu kol 9pm tadi tau.. Sebab nak tengok drama Nur Kasih.. hehehe.. Episod malam ni sangat sedey.. Dah le saya ni memang sensitip.. Meleleh2 air mata saya tengok episod kali nie.. Dan saya makin menyampah dengan watak Sarah adi Nur tu.. Geram betul saya.. Membebel2 saya depan tv sengsorang..

Eh nape lak sorang2? Mane encip Izhan? Pak cik tu, kol 9 je dah terbonkang tido okes.. (Pak cik ko cakap laki ko!! keh keh..) Saya rase he deserves that sleeps.. Sebab minggu lepas memang sangat membizi encip Izhan tu.. Itu yg saya biar je, even dia tido tak mandi lagi.. (Selalu je tido tak mandi laki saya ni tau.. nasib bek wangi.. huhu)

Kejap lagi saya nak masuk tido dah.. Perasaan ngantuk dah mule ade sket2 neh.. hikkss..

Oh nak show off sikit my new cros.. hikkss.. =P
Tomei kan?? Zebra lagi yuuu.. huhu..



Ok papai.. and gud nite..





No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin