16 November 2009

Kenape kau tak bunyiik haaa???

Lame ohh tak letak pic sendiri kat blog kesayangan saya neh.. Huhu.. Muke dah le bulat acam nekbat sire.. keh keh.. Sonok dapat kutuk diri sendiri.. Tapi org lain haippp jgn nak kutuk lebey2 nanti saya sentap pegi batu belah batu bertangkup.. keh keh..



Ape dia yg tak bunyiikk tu yee??

Ini haa, handphone saya neh nape ntah.. Tetibe jew tade bunyi.. Padahal volume dah tahap max tu.. Baru semalam saya perasan, sebab ade org call pastu tak dengar ringtone dan hanya ade vibrate semata..

Ini le rupe handphone saya neh.. comel dan kiut kan.. Speaker yg kat depan tu la yg tak bunyiik tuh..


Silent mode manjang le cam ni..

Tapi nasib gak ade warranty lagiks.. Agak2 die cover ke tak ek kalo rosak speaker neh..

Dah le saya sayang ngn hanphone, even tade la canggih manggih bagai tapi kalo dah pemberian dari encip Izhan tu tetap jugak saya sayang tau.. huhu..

Saya rase ni mesti sebab tiap2 malam saya memang suke taruk handphone ni bawah bantal.. Ye la besok pagi kan alarm tu mesti bunyik nak kejutkan saya.. keh keh..

Pastu tu tak termasuk handphone tergolek dog ke bwa, kene tindih time tido lagi.. Itu agaknye sebab speaker die rosak.. Ganas betul saya ni.. keh keh..

Tapi, so far kerosakan speaker die tu tade effect ape2 lagi.. msg still boleh, bile call still lagi ok.. So, kalo nak tuka handphone baru tu hurmmm.. Belum kut.. Lenjan yg ni sampai lebur baru pikir nak tukar handphone.. keh keh..

Hari ni lupe nak bawak warranty card, besok jugak la baru boleh anta repair neh..




2 comments:

FastRi said...

nok hok baru la tu

mYpRecious said...

Ok.. sayang sile beli handphone baru utk org..
keh keh..

bangkrup le laki gua mcm gini.. hikkss.. =P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin