01 November 2009

Kenape hari minggu kami penuh/pack/full??

Salam seme..

Tetibe rase macam dah lame pulak saya tak apdate.. Kemalasan betul.. Ape yg rajinnye? Duk men game cafe world kat facebook tu rajin la.. keh keh.. =P

Hujung minggu saya semalam sungguh la memenatkan ye.. Sehari suntuk dari pagi sampai petang adelah di tempat yg same sahaja..

Supposenye semalam (31hb Oct) encip Izhan and the band (SleepyJeremy) will be an open act for Tour HUJAN Mencari Konklusi.. Punyelah gigih dorang jamming, prektis bagai.. Apply cuti sampai seminggu tuk Sedang & Ujay.. Band mates encip Izhan hari Rabu tuh seme dah ade kat Terengganu.. Malam tuh dah stat pektis seme..

Sekali hari Khamis dapat call, cakap Hujan called off tour kat Terengganu cos sponsor tarik diri.. Sungguh WTF gituu.. Sebab ape saya cakap sebegitu rupe sebab, saya sangat kasihan okes melihat effort dan kesungguhan dorang seme.. Bukan la nak cakap Band underdog encip Izhan ni gile glamer nak jadik artis ke ape.. But dorang men music truly from their heart gitu.. Dan sebab minat dalam music tu sendiri..

Bile tau je, saya tengok muke sorang2 memanglah kesal gitu.. Tapi nak wat cam ner kan.. Tunggulah next gig bulan 12.. keh keh keh.. Kalo nak ikutkan saya pun same gak rase terkilan gitu.. Tapi nak wat cam ne kan..

So, dah alang2 seme band mates dah ade, encip Izhan just decide record lagu2 baru dorang.. So semlam sehari suntuk saya ngn encip Izhan di studio.. Even saya just duduk2 je sambil tengok2 dorang record penat jugak weiii.. Dah le sejuk giler.. Semalam lagi pulak hujan je satu hari, tambah2 le sejuk.. hikkss..

Masuk studio, dalam kol 11.30am mcm tu balik dalam kol 6.. Lame gilers okes.. Tapi takpe, dapat temankan encip Izhan buat ape yg die suke dah boleh buat saya rase happy dan bahagia.. ngeeee.. =P

Dan saya adelah sangat tak sabar nak menunggu band encip Izhan(SleepyJeremy merelease EP baru.. huhu.. )

Pastu semalam gak saya frust giler sebab Terengganu kalah ngan N.9 (3-1) okes... Uwwwaaaa.. Baru verangan nak tengok final kat Bukit Jalil.. Takdo do merase eh.. Cisss sungguh kepada YNA(mentang le ko org N.9, pat masuk final.. Putus kawan la mcm gini.. keh keh.. joking okess.. pe kes pasal bola nak putus kawan.. huhu)


Pagi tadi jugak punye la liat nak bangun pagi.. Encip Izhan tu lagi la weii.. Saya dah siap mandi pakai baju seme, die duk tegolek berbungkus lagi dalam comforter.. Pastu, wat muke shomel2 cakap malas la nak gi keje hari ni.. Pastu, duk hasut saya takyah gi keje gak.. keh keh.. Hari khamis lepas saya dah cuti kes malas jugak la ni.. Takkan ri ni nak EL jugak.. Mau kene ketuk dengan bos cam gini.. keh keh.. Gigih jugak la saya pergi keje.. huhu..

Tapi, okey jugak encip Izhan tak gi keje hari ni.. Kesian saya tengok die.. Last week mmg pack betul la die punye jadual.. Saya yg tengok ni pon dah rase letih.. Tiap2 malam tido lewat.. Weekend tu pon tak merase nak berehat.. Biar la hari ni die berehat sikit.. Kalo saya ade same kat umah mmg la tak dapat nak rehat ngn tenang encip Izhan tuh.. Saya asek kacoo die.. keh keh... =P

Ohh, hari ni saya hanya lunch dengan ini sahaja.. Sumpah sedapp okes.. I can eat like 10 of this.. Sumpah mmg boley habes.. hikkkss.. Tapi tadelah 10 saya makan, beli satu je.. Kalo nak beli 10 tu, tunggu shopping barang dapor ngn encip Izhan sambil tu boley laju2 masuk dalam troli tanpa disedari.. keh keh... =P

Perasa apple ni memang paling sedap dan terbaekk punyee bagi saya.. Yang len2 perisa tak bape nak sedap la di anak tekak saya.. makan yoghurt bnyak2 elok untuk kulit, jadi licin dan gebus gitu.. huhu









1 comment:

Anonymous said...

yogurt tu pun feveret saya.. hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin