05 November 2009

Jejak K.A.S.E.H!!!

Saya cuma nak cakap Thank You kepada Mark Zuckerberg kerana telah mencipta mende alah Facebook neh..

Kerana Facebook lah akhirnya saya dapat jumpe dan contact balik 2 orang roomate saya mase kat Uitm Alor Gajah dulu.. Sangat2 heppy okess!!

Sebab sumpah lame giler dah saya carik dorang neh.. Sejak hp saya hilang mase akhir tahun 2007, terus saya lost contact ngan dorang.. Mase nak kahwen pun saya tak dapat lagi nak contact dorang.. Geram betul kepada peragut yg telah meragut handbag saya suatu ketika dulu.. Harap2 hidup die tak berkat lansung.. Huh!!


Before ni ade gak saya try seacrh name dorang kat FB neh.. Tapi takde.. Pastu tetibe lak 3 hari lepas saya gatal2 tanagn try search lagik nama Azwaniza.. Hambek sekali terus kuar okes.. muke wawa dekat profile die.. Dan elok je gambar kak Erin dekat profile die as a friend of wawa..

Inilah the gojes Kak Erin.. hikss.. Saya curik dari FB.. keh keh.. Kak Erin rundu sesangat kat akak!! Bile ye boley jumpe.. =(


Ini pulak Wawa yg cute.. Saya selalu suke her style.. =)
Rindu jugak same Wawa.. Wish Wawa dapat datang Terengganu.. Nanti kite banje kopok lekor bebanyak.. sebab Wawa ni mmg suke sangat makan kopok lekor.. =)

Meloncat gak saya depan pc mase tuh.. Tetibe je rase sebak gitu, siap2 netes air mata lagi.. SEbab rindu sanagt akat dorang.. Banyak sangat kenangan yg di kongsi dengan dorang.. Even dorang senior saya, tapi dorang layan saya sangat baik..

Lebey lagi Kak Erin, yg saya dah anggap mcm kakak saya sendiri.. Die la tempat saya bermanja, tempat mengadu, tempat menangis.. seme citer pasal saya seme die tahu.. Dan sampai skang sambal ikan bilis hijau yg salu kak erin bawak dari Muar tu masih saya rinduuuu...

Dan Wawa plak, even die salu mcm moody ke ape.. Tapi die salu ok je ngn saya.. Saya ni lak salu jadi tempat mengadu wawa.. Wawa pun banyak tolong saya dulu.. Pc Wawa la yg salu saya pinjam kalo nak wat assingment, pc Wawa la yg saya gune nak tengok movie.. Pc Wawa lah tempat saya transfer gambar.. Kalo nak cakap pasal, banyaknye Wawa tolong saya, macam tak tertulis kut.. hikss.. Ape yg penting thanks Wawa.. Ida tetap sayang Wawa sampai bile2.. Wawa pun pernah tau datang dan tido umah saya kat Terengganu neh.. Sanggup tuh, dari Kelang datang Terengganu.. =)

Even roomate saya Kak Erin dan Wawa neh senior saya, tapi dorang tak pernah nak buli saya ke apekan.. Kami dah macam siblings gitu..

Dan saya sangat tak sabar nak jumpe dorang semule.. Insyaallah ade rezeki saya ke KL boley jumpe dorang

Untuk Kak Erin dan Wawa,

Ida hepi sesangat dapat keep in touch dengan korang balik.. Terase banyak sangat citer nak dikongsikan ngan Wawa dan Kak Erin.. Sangat sayang pada kamo berdua... =)
I heart both of YOU!!!









1 comment:

Blogger said...

Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin