18 November 2009

Balik Rumah..

Malam tadi saya balik umah saya yg misteri tu.. keh keh.. Ape kes balik umah malam2.. Ape siang tak leh datang ke? huhu..

Encip Izhan main futsal la malam tadi.. Pastu tak agak2 main pukul 10.. Dah tu pukul bape nak balik umahnye..

Saya dah baik punye bercite misteri nusantara bagai ngn Kak Nor, alih2 malamnye nak kene duk umah sorang2.. Seram sejuk dah saya.. Dalam pale dah le asek terpk2 jew ayat2 ngn cite2 Kak Nor seme.. Tak cukup ngn ayat2 Kak Nor tuh seme, kat opis saya boley plak menggatal riang men'google' video2 clip jin hantu bagai..

Dan akibatnye saya menggediks bagitau encip Izhan, nak ikut gak gi men futsal.. keh keh.. Tak pernah2nye saya ni nak follow encip izhan men futsal.. Adelah bosan okess duk di court sorang2 di tempat yg penuh dengan lelaki2 yg tak bape nak macho.. Terase gadis ayu sekejap tau.. hikss..

Tapi sebab rase macam dalam pikiran ni duk teringat2 lagi cite2 tu seme, idakle saya sanggup duk umah sorang2.. Ade pulak yg trauma nanti.. keh keh.. =P

So, encip Izhan agree nak anta saya balik umah saya je, kebetulan court tu dlm 10 mint je dari umah saya..

Tapi sonok gak dapat balik umah malam tadi.. Dapat le saya gomol2 si Amjad numuks yg montok lagi gebus tu.. Sempat la saya gegets2 pipi labuh ngn lengan perkasa dia.. keh keh.. menjerit Amjad.. hahaha..


Pastu duk layan si Farah(adik bongsu saya) tengah study.. Study la sangat.. Besok nak SPM baru nak hegeh2 bukak buku.. Aku siku jugak ko Farah..

Owh, saya sampai umah saya dalam kol 12.30 am camtu.. Buat itu ini dulu, kol 1.30am jugak baru masuk tido.. Bangun pagi tadi punye la liat.. Rase mcm nak merangkak je gi toilet.. Dah le air sejuk macam ais.. keh keh..

Hari ni saya malas dah nak pk2 pasal mende2 yg felik2 neh.. Buang karan jew.. keh keh..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin