28 October 2009

Selamat berkonvo Leeya!!!

Skang kalu tengok muke buku(Facebook) ramai la kawan2 kite duk upload gambar2 dorang tengah berkonvo kan.. Dekat blog pon banyak jugak entry2 yg saya bace kisah2 hari konvo dorang.. Ape2 pun saya nak ucapkan congrats on ur convocation Day untuk semua okes..Dan saya jugak nak ucapkan tahniah untuk adik ipar saya yg memang besh dan memang saya dah sayang sesangat gitu.. untuk Convocation Day dia semalam..

Leeya,

Congrats ye untuk kamo.. Sangat sowy orang dengan Bae tak dapat datang cos Bae ade exam semalam ngan hari ni.. Wish the best for your life and future undertakings..


(Bae & Eydah)


Inilah adik ipar saya Leeya.. Dan di apit oleh mentua saya, mama & abah.. Muke happy je dah dapat segulung ijazah gitu... saya pun tumpang gembira dan bangga.. =)



Gambar2 di atas officially di kopipes di fesbuk Leeya.. keh keh keh...

P/s Teringat plak hari konvo saya yg memang superb best sebabnya, saya dapat banyak hadiah okes.. keh keh.. Dapat bunge sejambak(ros pink encip Izhan kasik), teddy bear lagi, pastu patung konvo my sis CT yg kasik.. Sampai penuh tangan nak pegang hadiah.. hahaha.. memang besh betul.. Dan yg buat lagi best dapat konvo bersame classmate saya seme on time.. =P




No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin