05 October 2009

Amjad Hates Me, But I Love Him

Semalam kan encip Izhan saya outstation kat KL.. So, saya pun balik la umah mak pak saya plak..Tido kat sane.. Nak tido sengsorang kat umah tu mmg idakle kan.. Saya ni mmg penakut yg hamat okes.. Kadang kalo encip Izhan kuar lepaq malam2 ngn kawan2 dia, men futsal ke jamming ke balik lewat sket jew saya dah sound.. Kejap2 sms, kejap2 call tanye bile nak balik.. Tak senang hati laki saya tu nk foye2 kejap.. hahaha.. Bukan ape la kan, saya hanya takut berada di rumah sorang2 kalo dah stat kol 12 ke atas.. Tapi kalo baru awal2 malam gitu, rileks je saya.. huhu..

Saya punye intro ke main menyimpang benor dari tajuk entry.. hikkss.. Biase la kan, saya ni manusia biase banyk melakukan kesilapan.. hahaha.. eh macam tak logik plak ayat saya di disitu.. huhu.. Ala sebenarnye saya nak cite ape je, saya nak cakap yg saya balik umah family saya, pastu boleyla saya menyakat anak2 buah saya yang shomel2 neh..

Kalo dulu anak buah faveret saya si Disaster Afham, tapi la ni macam dah makin besa plak budak tuh.. Iyer la nak masuk 3 tahun dah kan.. Tak larat dah saya nak men 'otomen'2 ngn mamat nakal tuh.. Jadik skang saya nak fevret kan si Amjad lak.. Haa yg ni baru nak masuk 4 bulan.. Tak yah la saya duk tahan2 muke saya ni dari di 'otomen'kan.. Dah la numuks dan motok.. Tomei2 plak tuh.. Geramsss betul..

Inila si shomel Amjad yg menjadi poojaan hatiku.. Macam ane la roman eh saya tak gerams.. Gebus bebenor pipinye tu.. Siap meloyot lagi pipi.. huhu

Sampai2 umah je semalam terus saya duk tuju ke Amjad gebus tuh.. Tengok2 terlentang duk lam bilik lepaq ngn atuk sambil tengok tb.. hikkss.. Ololo tomeynye kamo Amjad.. Pastu saya wat la cubaan2 untuk 'mengagah' mamat tencik tuh.. Sekali kan, dia tengok jew muke saya ni dia dah cebik2 mulut.. Makin la saya geram nengok.. saya cuit2 lagi pipi dia.. Hambek ko sekali meraung si Amjad tu dikerjekan saya.. huhu.. Amjad neh memang tau.. Ngan adik2 saya(cik su ngn achiknye) elok je dia nak.. Duk atas riba diam2 jew..

Haaa.. buat lagi muke kiut2.. Nak merase kene gegets pipi ngan Che De la tu.. Ngiahahaha..

Tapi kalo ngn saya, denga sore je dah cebik2 mulut tomei dia tuh.. Gegets pipikan baru tau.. huhu.. Huh, nyampah tau Che De cam ni.. Same gak mase hari Jumaat lepas, dorang seme ade datang umah saya.. Pastu saya ni pun happy seakan la.. nak men2 ngn Amjad, hambke sekali dia tgk muke saya jew kompom muke terus nak nanges..

"Amjad Kusayang, buah hati Che De" huhu.. Ini lagu yag mummynye duk nyanyi kat tineg Amjad tapi saya dah tuka skrip jadik "buah hati Che De" sepatutnye buah hati mummy gitu.. huhu..

Amjad tak soke Che De ye? Kecik ati Che De cam ni tau.. sob sob.. Che De cayang JatJat tau.. Tapi dalam dia duk cebik2 tu, duliks saya.. Saya dukung2 gak2 dak tuh.. Sempat saya gomol2 and gegets pipi gebus Amjad.. Hahahaha... Ape lagi meraung la budak tuh.. Bile dah nanges, ape lagi saya pun laju2 letak atas riba atuknye.. hikkss..

Kat umah tu memang dah cop saya ni memang pengusik budak No. 1.. hahaha..( Gelok syaitooon laju2!!) =P

Petang ni before encip Izhan pick up saya kat umah, sempat lagi ni ngusik2 si Amjad lagi 4,5 dass.. Ngiahahaha...

Tapi takpelah kan, Amjad tak soke Che De pun takpe, Che De tetap Lebiu2 kamo budak gebusss Daiyyan Amjad.. Ngeh ngeh.. =P

Ololo.. Nomey2nye kamo ni JatJat.. Che De sangat crush ngn kamo.. Rase nak kidnap bawak balik umah.. hew hew.. Errrr Kak Nor pinjam sehari buley Amjad neh.. Hahaha...


6 comments:

misha said...

comelnye amjad tu.. geram tgk!!

adlinahusaini said...

makaiii labuhnya pipi dia..aunty igt anak aunty dah cukup tembam dah..rupanya ada lagi tembam tu..hadoii tak larat la nak dukung..

mYpRecious said...

mmg gumuks pun budak amjad neh aunty.. mmg sape2 tgk mesti tang pipi dy akan jadiks mangse..

Berkat menum susu ibu neh aunty.. itu yg pipi smpai meloyot.. hikss..

dicky said...

sihatnyer dia..

Mrs. Asida said...

huhu sangat tomei.. bam bam.. makan susu apa ni? hehe

mYpRecious said...

makan susu ibu ni kak.. hikss.. Si bam bam neh fully BF ngn mummy die..

:p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin