28 September 2009

Raya Dah habes laa..

Dari kiri, Kak Nor(akak sulong saya), aboh, baby amjad yg gebus, Ct(akak no 2 saya), pastu saya yg bolat ngeh ngeh, & Che mok
Belakang dari kiri Farah(adik bongsu saya), dan encip Izhan my Love.. huhu..

Amacam ngan raye korang seme?? mesti meriah kan?? Hari ni dah 9 Syawal, tapi mood raye saya tak hilang2 lagi neh.. Hari ni saya dah stat masuk keje.. Malas betul!! Sepatutnye semalam saya dah keje, tapi saya malas nak pegi.. hahaha.. Buley cam tu.. hikss.. Tapi semalam jew dah sebok ade 2,3 customer call saya nak booking.. Sebab saya malas nak layan saya suh dorang call kat opis saya je esok(means hari ni la tu, dah le mat salleh menjawab le aku nak kene speaking London lak)

Hati saya masih lagi rase menyampah kat bos saya sebab tak bagi bonus dan advance gaji tuk raye! T_T huh.. Hari raya org bermaaf-maafan saya boley lak rase menyampah ngan bos saya.. Dulikss!! Hari ni saya datang keje sebab terpakse, tak ikhlas lansung.. Dah lame kut saya bersabar dengan situasi keje saya skang neh.. Sabor je la saya tau.. "Bagus betul saya ni baru je lepas raya saya dah merungut2 macam.. huhu" Citer raye, taun ni macam biase jugak, mesti la havoc.. Walaupun sikit kesal sebab tak dapat nak hulur duit raye tuk che mok ngn aboh.. Ciss!! (Grrr geram lagi ngn bos).. Dan raya taun ni saya punye penat tak tau lah nak cakap.. Rase macam nak patah je pinggang.. hikss.. Padahal tak gi juh pun, layan tetamu datang kat umah jew.. Name pun raye kan.. hehehe.. Bukan salu penat2 mcm ni.. setahun sekali jew.. hikss.. =)

Raya saya tahun ni tema baju kaler merah maroon.. Family belah mentua saya seme kaler merah.. jadik saya sama theme ngn dorang la.. Sebab pagi raya tu kami ade amek photo family kat studio.. Kalo belah family saya lak, dorang soke kaler campor2.. ahakss.. Kalo same tema pun mesti ikut family masing2.. cam Ct kaler purple, abg Jep saya kaler hijau and kak nor kaler coklat.. =) Korang kaler ape? huhu...

Pagi raya tu pas je encip Izhan balik dari semayang raya, saya baru duk hegeh2 pakai tudung lagi.. hikkss.. Pastu kami pon salam2 raya le dulu.. Saya salam raya kan main laju tau.. Tade cakap mintak ampun dan maaf pun.. hahaha.. Siap gelak2 bagai lagi.. Ngeeee.... =) Nanti la kalo saya rajin2 kan saya apdate la cite raye saya laju2.. Ni saya cite sikit2 dulu.. Kunun2 bagi saspen la.. hikss..


P/s Kueh raye berlambak lagi kat umah saya nie.. Mehla datang beraye kat umah habeskan stok kueh raye saya.. huhu.. =p



No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin