04 August 2009

Corat-Coret


Ngantokss gaban dah aku rase nie.. Tadi boleh lak aku landing pale kat meje terus lena, siap mimpi2 lagiks.. Over tau!! Bos aku duk lintas lansung depan aku, harems aku tak sedo.. Ngiahahaha.. Kantoii je ngn bos aku.. Hahaha.. Ni pun ngntuks lagi wei.. Nak menum nescafe pekat likat pun takleh sbb aku pose ri ni.. hehehe.. :p
Ni kalo dapat bantal tilam ni, mesti sorgaaaaaaaaaa weii.. hikkss..

Motif entry niadelah nak hilangkan ngantuks aku.. Sebab hari ni aku macam tade keje je nak kene wat.. hahaha.. =D

Owh, ri khamis ni aku ngn encip Izhan akan berhoneymoon di Pulau Redang.. huhu.. Dah nak ujung2 taun neh baru le ade kesempatan nak jejak Redang nun.. Sangat tak sabar la, nak mandi laut ngan pegi snorkeling.. huhu.. Tapi aku tak reti berenang la..hahaha.. takpe2 life jacket kan ade, of cos la aku leh terapung pakai mende alah tu.. hahaha..


Tak sabar nak tido dalam chalet yg mengadap laut neh.. Tido pun boleh dengar bunyi ombak.. Beshhh.. =D

Tak sabar nak mandi laut yg biru ini.. Pastu wat and sand castle, pastu men tanam2 pastu men volley ball.. hehehe.. Barula care dtg pulau cam gitu.. huhu.. Redang tungguu daku.. lalala


Owh, aku pegi ni free jew, aku kan staff.. Hikss, ngn encip Izhan sekali bos aku kasi free.. hehehe.. Aku akan naik feri kol 3 p.m hari khamis nanti.. Tapi kan, hari tu gak aku ade interview dengan appointment kat klinik gigi.. Harap2 le sempat.. Naseb encip Izhan dah apply coti tuk ri khamis tu.. So, besok aku dah kene siap2 packing ape yg patut..

Pastu, nanti hari Jumaat lak Jijah(ex-classmate aku kat uitm) datang Redang gak. Of cos le dia amek pakej ngan aku.. Hehehe.. Boley le berhoyeh2 dengan Jiejah numuks.. huhu.. winduu kat mung mokk, lame gilers tak jumpe.. :p

Eh, eh ajaib la aku macam dah hilang sket2 ngantuk neh.. huhu.. Hurmm, cepat le mase berjalan tak sabar nak kol 5.. Tak sabar nak balik umah.. Tak sabar nak berbuke.. hehehe.. Tak baik tau aku neh.. :p (*winks)

Harap semua akan berjalan lebih baik untuk aku hari ini dan untuk korang2 jugak.. winks**


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin