16 July 2009

::Present & Pejabat Pos::

Giler pemalas aku nak bungkus cantek2.. balut dalam palstic bag cam gitu pun jadiks.. Pastu just masuk dalam sampul express.. hahaha.. Ala nanti kang kalo balut santek2 dikoyak2 gak kan.. *alasan baik punyeeee*

Dah berjaman aku bungkus present neh.. Tapi bab nak gi post office tu la yang malas bebenor aku rase.. So, aku peram la berminggu lam laci kat table keje aku neh.. hahaha.. Cian ko Na, pat kawan cam aku.. Demi kau Yna, aku rajinkan diri gak gi post office tau.. huhu.. Kau kene sayang aku lebey la cam ni.. hikss.. :p

Ekceli present ni aku nak kasi kat YNA sempena birthday 'beliau' pada 26 June yang lepas.. Hamek kooo, hari ni dah 16 July, gile punyue belated neh.. ahakss..

Present aku tak seberape pun.. Murah murahan sajo.. Tapi aku harap cik Yna suke lah, yang penting aku kasi dengan penuh kasih sayang..*ayat harus manis* Aku just bagi shawl sajo 3 helai..hikkss..

Alang-alang aku dah ade kat pos office tadi, aku ade wat mende yang memang dah lame aku nak wat wei.. Huhu.. Yes, yes, akhirnye berjaye gak wei.. Baru lah aku rase seorang yg bertanggungjawab sket.. lalala.. Nanti next entry la aku cite.. hehehe.. Dah le kene ngurat ngan abg pos tadi.. auww.. Sowy la abg pos ai ni bini org laa.. Ngamuk encip Izhan sat agi.. hikss.. :p




1 comment:

xnx said...

thanks idaaaa...loph u so much lah..hiksss...lau dah sampai nti aku roger kamu lelaju neh...

thankssss so many many many much...
mmmuuuaahhhhh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin