27 July 2009

Ikan main bola?? Apekah??

Ape tu weih?? cam mulut nage? cam mulu t ulor?? Mule2 tengok gambo ni giler konpius aku nak menafsirkan apekah binatang itu.. Dan apekah bende merah dalam molot nye itu..


Hambek ko sekali cat fish daa... Bapak beso ikan neh weii.. Goreng pun sodap neh.. Owh yang merah2 itu bola rupenye.. Baru aku tau.. ngeh ngeh.. Awat nye ko ni ikan, lapo nau ke sampai bola pun ko nak ngap..

Dah macam rupe pemangse ganas dah aku nengok.. sumpah scary negok cat fish beso2 cam gini.. Ko makan ape ye ikan sampai jadik cenggini.. makan bola ek? huhu..!! lol


Eh.. eh.. Rupenye dia main tangkap2 bola la.. Cerdik pulak ikan ni reti men tangkap2 cenggitu dah mcam dog pulak.. Tu ha nun tuan ikan tu yg pakai baju putih tu... Pas dia dah tangkap bole lak ko passing2 kat tuan ko ikan.. Tapi kalo aku la, kalo ade ikan sebesor tu dalam air sumpah aku tak masuk dalam air tu.. Gerun weii, buatnye kalo dia serang kaki aku ke ape kan.. Mau melolong aku kat situ jugak.. hiikss... :p





No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin