01 July 2009

Hangen Je Aku!!



Ape pasal bile aku donlot ko yg part ke-14 barulah link ko nak broken la, deleted by providerlah.. Ko tau makan mase 3 hari okes aku nak donlot ko ni.. Tibe2 bile sampai part last ko punye link plak takleh donlot... Kalo part 3 ke 4 ke aku boley la maafkan lagiks... Meroyannnnnn aku cam gini woiiiiii... Nak stat all over again maw biol aku cam gini weiiii.. Aku dah berangan2 nak tengok ko ujung minggu ni bersame encip Izhanku terchenta.. sob sob..

Ape yg aku duk bebel kat atas nun adelah luahan rase tak puas hati aku yg dah 3 hari gigih mendonlot cite "Transformers Revenge of The Fallen" yg mempunyai 14 part kesemuanye dan mengambil mase 15-30 minit tuk mendonlot satu part, dan utk mendonlot lagi satu part kene tunggu lagi 15 minit.. Mane aku tak meroyan weiii.. Baru malam tadi aku berlagak ngn encip Izhan bagitau aku dah donlot cite transformers baru.. Owhh, encip Izhan baru je pulang dari outstation malam tadi.. ngeh ngeh.. Last2 part last ko punye link plak buat hal.. Mencik betul aku rase..

Hari ni kene bganding bahu la ngn encip Izhan tuk donlot link yg lain plok.. sebab dekat forum yg aku cilok tu, dy ade bagi 3 jenis link(boley ke aku pakai ayt tu, hak hak.. belasah sudey..) Nak pakai yg rapidshare punye plak.. Aku tingin la nak tengok cite Transformers tu, sane sini org duk cite.. Nyampah je aku.. Tetibe hari tu aku godek2 jumpe plak link donlot cite tu.. Hebat tak perlu tunggu DVD piracy tuk tgk.. hahahaha... Hari ni aku akan gigih tuk donlot lagiks..huhu..



Cheers~!!!


7 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

cite ni tgk kt wayg la baru best.. =p

mentibang.paku said...

precious... buat tutorial pasal signature tu... :D dah berapa kali akak buat x jadik la...

mYpRecious said...

Nemo-->ala nemo, sy kat Trg ni mane ade wayang kat sini.. sob sob.. Trg mmg koru.. itu yg gigih duk donlot tu.. kalo tak dh lame pi tgk wayang ooo..

mentibang-->kak, sy pun duk tgok kat tutorial blog org kak.. sat sy buh link na.. kan akak tgk kt situ neh..takde la plak kt blog dy tutorial signature neh.. ri tu ade ni dah tade.. nanti sy buat ye kak..

♥princess bongbong♥ said...

ko donlod kt forum mane?

mYpRecious said...

maz-->aku donlot kat sini ha.. tp ri ni aku cek seme link dah dead.. apekah.. btmbah hangen aku rase.. huh!!

http://gilablog.com/showthread.php?t=6469

FARIE said...

naseb x bape baek..
haha!! elakkan kn download..
tgk kt panggung.. :P

binjidan said...

oit bagi la aku lak nk donlod cmna..hahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin