16 June 2009

Jem Kreng Kong Keng




Ni perfomance encip Izhanku mase gig dekat Little Bali, Cherating pada 30hb May yg lepas.. Rock betul laki aku neh.. Sedey je tak pat ikut sebab mase ni aku mane sehat lagi wei.. So ditinggalin gue ini di rumah ibuku.. sob sob.. Lagu ni adelah favourite aku woo, encip Izhan yg compose woo.. "Katakan by sleepyjeremy".. Lagu yg sungguh catchy gitu.. Over kut aku puji lagu laki sendiri.. hahaha..

Ada je encip Izhan letak video ni kat blog dy, tapi aku gatal gak nak tempek kat blog aku.. Hikss.. Yg mane ye encip Izhan, yg baju hitam tu le.. Yg paling chomel tu.. Kan main ye goreng gitar Fender dy tu.. Tak hengat bini kat umah ye.. Hepp dy laju2 kan.. winks winks.. Audio tak bape nak besh sebenarnye, tapi boleyla layan.. Gambar pun kureng sket, agaknye tukang amek video same goyang2 kut itu pasal yg ade blur ade yg ok.. Aku selit sekali lirik lagu katakan kat sini.. huhu.. pomote jgn tak pomote.. lalala..

Katakan by Sleepyjeremy

Percayakan lah ku selalu mencoba
Tuk menyingkapkan segalanya
Kerna ku pasti tak mampu
Tuk melihat tangisanmu

Reff
Kata, katakan, katakan padaku
Semua yang terbuku
Belenggu di hati mu
Supaya kutahu (kan)
Kupastikan ku petik bintang terangi hidupmu

Kebenaranya pastikan tiba
Saat dinginnya hati terasa

Kerna ku pasti tak mampu melihat tangisanmu



2 comments:

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua.
Follow terus pun xpa.Ikut baca doa.

Blog gua tu dah tak seimbang.Ramai budak berat belah punk.

Gua dah 6 hari merantau jemput kenduri ni.

mYpRecious said...

nanti gua follow kau okey...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin