25 June 2009

::June::

Pejam celik pejam celik.. owh dah bulan 6 ekk.. Giler cepat mase berlalu.. Tibe2 je dah tgh2 tahun.. Bulan 6 ni banyak gak tarikh2 yg spesel bagi aku.. First sekali birthday Kak Nor pada 2 Jun, bersamaan ngn tarikh tu gak wedding anniversary sis Ct and Abg Lee.. Tahun ni dah 2nd anniversary, aku doakan tuk my sis Ct cepat2 dapat baby.. ngeh ngeh... Jgn ko nak bz keje jee... lalala..

Pada 8 June hari tu gak, kelahiran lagi sorang anak buah aku Dayyan Amjaad.. Comey betul, baru semalam balik umah tgk dy.. Dapat la aku melepas rindu ngn peluk cium baby Jajat neh.. Che De luv uuu.. hikkss.. Makin cumil je aku tgk.. Gerams ngn pipi dy yg makin numuks tu..

Hari ni lak birthday my disaster si Tencik Afham yg nakal bangats tu dan jugak birthday my BFF yg aku sayang bangat, Yna..


To Yna,


Happy birthday 23rd.. wuhhuuuu.. dah tua dah ekau.. bile nak cari bf baru neh.. hikkkss.. Boleh la aku welcome ko to my "club".. ngeh ngeh.. Thanks for everything babe, ko tau kan u mean a lot to me.. Dah banyak yg kite kongsi dulu, even kite jauh skang.. Tapi aku tak penah lupe kau dan our frenship and it will last forever.. Tahun ni baru sekali kut kite jumpe.. Sedey je rase takleh nak hang out sesame lagi.. Dulu, tido pun same2... ngeh ngeh.. upsss... :p

For your birthday dis year i wish you happiness and joy in life and many more birthdays to bring you delight. Happy birthday Yna, all the best for your future.. and love you so much.

Ni la latest pic aku ngan Yna.. Mase aku jumpe dy last hari tu bulan 3 kut.. so longg.. Mish u a lot babe..

Dah sah2 ni pic lame kan.. Ni time kiteorg jalan2 kat Melaka.. Kunun2 nak beli souvenir tuk trip.. Siap tuang kelas marketing lagiks.. ngeh ngeh.. Beli souvenirnye kojap jew, bjalan+bgalok yg lebey.. Time ni kat Muzium Samudera, kapal yg dijadikan muzium kat bandar Hilir tu.. Nice tau.. aku soke jew..

Ni pun hari yg same.. hikkss.. muke takleh blah, berminyak gilers.. Aku ngn Yna pakai baju seakan2 same.. Sehati sejiwe gitu.. ngeh ngeh.. owh aku masih kurus mase ni.. sob sob.. sedey kenangkan aku yg makin kembang neh..



To my precious Tencik yg Che De syang sokmo,

Che De wish Tencik Afham Happy 2nd Birthday.. Tencik ade adik dah skang ni, so please jgn nakal sangat.. Please jgn duk panjat sane sini.. Jage adik baby tu, jgn buli2 lak.. Sayang kat adik tu ye.. Nanti Che De beli car ngn lolipop okes.. Be a good son dan jage mummy tu.. Jangan buas2 sangat, tido tu jgn lewat sapa 2,3 pagi.. Ingat nak main je.. Che De hepp kamo kan.. Wutever Che De sayang kamo bangat.. Mmmuackkss..


Abaikan gambo Che Denye yg gediks itu.. Fokus pada si tencik yg kiut miut tapi disaster ini.. ngeh ngeh..

Cheers~!!!

3 comments:

FARIE said...

today pn birthday my sis.. :)

mYpRecious said...

ye ke farie? Happy birthday utk ur sis okey..
Owh tadi Yna ade YM aku, dy gitau kak long nye selamat melahirkan baby girl yg cumil..

ape ni na? anak buah aku ngn ank buah kau same birthday ngn kau.. hikkss..
happy for u..

nanti jgn lupe aku nk tgk gambo adik si nopal lak..

Warnawanie said...

Happy Birthday!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin