04 May 2009

::When Precious meet Mentibang::

Gambo adelah behampiran jeti dan Taman Shahbandar hadapan Istana Maziah, Kuala Terengganu.. Aku sungguh bolat mcm nekbat sire kut.. huhu

Cite dah basi tapi baru nak apdate..hikkss.. Takpe2.. Aku tetap gigih gak mau hapdate gitu.. Last Sunday, aku dapat ke temu ngan blogger Mentibang Paku.. Excited lak aku, ni first time jumpe blogger yg tak penah kenal.. Sebenarnye Mentibang Paku atau aku just panggil Kak Feby(takkan aku nak panggil kak mentibang lak.. hikkss.. agk kurang kesopanan di situ..hahaha) dy ade amek pakej ke redang ngan aku.. So, dari situ la kami terus contact satu sama lain.. hikss..

Peramah orgnye Kak Feby neh.. Soke aku.. Tapi kami jumpe sekejap sgt wei.. Mase ni dorang baru je balik dari Redang.. Aku pun ngekor la Nazri ngan encik Azhar gi jeti. So, dptla jumpe. Dengan keaddan yg sungguh tak selese atenye hari panas bebenor.. Dah la aku tak bape nak sehat time neh.. Mase dah set nak jumpe tu, aku beria2 la kunun nak amek gambo bagai kan.. Last2 aku bole tlupe nak bwak kamera.. sakit je jiwe rage aku rase.. Nasib Kak Feby pnye kamera ade.. Dapt le aku bposing yg tak bape nak sakan.. kui kui kui.. Bukan ape aku malu2 kamben gitu.. huhu..

Meh aku story sket cam ne aku leh kenal ngn blogger Mentibang Paku neh.. Al-kishanye cam gini tau, 1 day tu aku duk ym ngn kwan aku Alang.. Duk bciter pasal mentibang laut.. Pastu terdatang le ide aku nk google cam ne rupe mende alah tu.. Sekali kuar la link mentibang paku neh.. Mase tu blog kak feby masih di yahoo360.. Aku pun ade gak blog tu dulu.. Pastu aku pun add je la kan blog neh.. Pastu ade sekali id ym dy, aku add la sekali kt list ym aku.. Camtu la citenye aku stat kenal kuarge Mentibang Paku neh.. mesti kak Feby senyum2 jew bace kan.. hehehe.. :p

Kak Feby skang ni pun ngah pregnant gak, aku tak sure dah bape bulan.. hikkss.. Anak no. 3 ko, murah rezeki.. hihi.. Congrats tuk akak neh.. Okes tu je la aku nak sok sek hari nie.. Pale aku dah pening2 balik neh.. Tensen je bile pale pening ni, pk nak baring jew..

Cheers~!!

39

1 comment:

mentibang.paku said...

hahahaha...gitu kisahnya ye.. kat umah ni ada mentibang paku & mentibang paya.

memang best leh jumpa precious, tp memang timing x kena..panas ya amat..aduiii..

precious, ada orang x puas hati duk kat wisana, apa xnya, best sesangat..katanya nak gi lagi, hahahahaha...akak tetap follow ye..

kim salam kat tok batin n crew..layanan kat sana memang best habis, diorang memang friendly..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin