14 May 2009

::Untitled::

Selamat hari khamis seme.. ntah le aku skang mmg ade sindrom malas tade mood buhsan kekadang benci pun ade tgk blog sendiri.. boley.. mencik sbb aku rase malas nak apdate.. Aku rase nak apdate tp bile aku taip je, mesti cite aku separuh jalan lpas tu malas dah nak sambung.. Pastu bz gak kat opis skang.. Baru nak taip entry tepon bunyi la, itu la ini la.. seme semakkan pale aku.. Ni pun aku still rase semak.. Tapi gigih gak nak taip.. Sebab bile aku menulis sesuatu, aku akan rase lebey lege.. :)
6

Hurmm, mungkin betul kate puan Nadia aku skang di landa pregnant blues kut.. Tapi syukur hari ni baby dah 9 minggu dan 3 hari.. Tak sabar nak tunggu 2nd check up 26hb ni.. Tak sabar sebab nak tau perkembangn baby mcm mane.. Skang ni aku rase lebih kuat sebab baby ni.. Bile aku rase sedih or nak nanges aku tau dy tak penah tinggalkan aku.. Dan bile aku dah nanges sbb terlampau tak tahan, aku akan mcm tersedar sbb baby ni.. Aku tak nak dy tau mama dy bersedih.. Dan aku akan dapat kekuatan aku balik sbb dis little one.. Dan bile aku bersorangan and nobody wants to talk to me or even bother me aku tau aku tak kesorangan, sbb dis little one tak pernah tinggalkan aku.. dan mase tu aku rase bahagia..


Cheers~~~(@@



8 comments:

mrs hafiidz nadia said...

:) yup rite,masa ni kita punya bond ngan baby akan jadi bertambah kuat.nak2 time kita sesorang..borak2 ngan baby,nanti bila dia dah besar sikit,letak headfon ayat2 quran,lagu baby kat perut..ehh,seronok la mengandung..kena ingat benda2 hepiiii je...kalau sedih pun nangis kuat2,demand je nak manaj2 lebih,kalau tak e orang layan jugak kita jangan layan orang lain balik! hahaha..aku sunggguh jahat..lalala~

mYpRecious said...

bagus la nasihat tu.. hikkss.. tade org layan tak payah layan org terus.. hahaha.. layan perasaan je lah.. hikkss..
tp, takpe.. baby kan dah ade, ingt dy jew terus jadi kuat balik..

wahhh dah ade sifat keibuan sy neh.. agaknye hormon keibuan sy dah terembes kut.. ngeh ngeh.. :)

Asz said...

jgn kuat nagis tahu.. nnti baby kamo terikut cengeng cam kanu.. hikhik.. nakmo2 taw.. syang kamu.. take care.. harap2 kamu dtg eh knduri nnti.. kad dah dihantar...

Mince4AM said...

selamat kuat semangat!

mummy_ayu said...

wah...cantiknye blog...jom tukar link...

FARIE said...

mummy rajen menaip..
esk baby jd penulis terkenal cam jk rowling,
a. samad said & usman awang..
aminn..

Aku Iron Man said...

Kau sudah mengandung? Tahniah ya? Tahniah!

myprecious said...

thanks seme.. :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin