19 May 2009

Tommy & Sarah

Pagi2 tadi otw nak gi keje.. Tetibe tipon bunyi.. Aku tak pasan pun encip Izhan yg pasan so dy suh aku jawab.. Nazri rupenye, dy mintak tolong aku assist 2 org guest mat salleh yg masuk ri ni.. cos dy terbangun lambat.. Hanpeh jew.. nyesal jawab tepon.. hahaha.. Gile keji aku.. muahaha..

So, aku suh la encip Izhan drop aku kat jeti Syahbandar jew.. Sampai sane dah penuh jeti tu dgn mcm2 org.. Pening pale aku.. hikkss.. Mengagau duk carik mane mat salleh 2 ketul neh.. kat luor tade, kat dalam tade.. Mane lak pegi.. Last2 aku fed up gi kauter tikt je lah tanye.. Rupe2 nye dorang dah amek dah dorang punye boarding pass.. Pandai pun tak yah nak tunggu2 aku kan.. Kalo 10 org guest mcm gini kan senang tade nyusahkan idup aku.. ngeh ngeh.. sonang keje..

Ape la aku ni kan, pale pk keje nak senang jew.. no gud la cm tu wahai cik puan Rafidah.. Hikkss.. Guest aku tadi name Sarah Evelyn dgn Tommy Engryst.. Dorang dari Sweeden, dah 2 hari dekat Terengganu.. Gedabak beso beg dorang, kalo aku ni kompom2 tak larat nak angkat.. Dorang ni young couple lagikss.. psstt, korang tau si Tommy siyes hensem, hahahaha.. sempat lagi aku.. mcm pelakon hollywood gitu, sape ntah name dy(dan2 tu aku lupe name pelakon tuh) dan sgt lah friendly.. aku siap puh2 lagi jgn la ko tanye banyak2 sgt kat aku, kan aku tak reti nak jwab spekeng London tu cam ne.. ngeh ngeh.. Tapi gf dy Sarah tu nampak cam sumbung2 sket.. May be sebab letih kut.. yolah dorang ni kan backpackers.

Kut2 la baby lam baby aku kenan muke si Tommy ni baru tau, kuar2 mate biru ko. sape nak jawab tu.. ngeh ngeh.. Kol 8.50am dorang terus angkat bag masuk nak check in.. Aku lak? ape lagi balik opis la.. Pewut dah lapo, tak sabo nak makan mee goreng yg aku tapau dari umah.. Mee goreng tak abes malam tadi.. huhu..


Upps.. sempat koo aku snap pic dorang.. ni pakai hp jew.. tu gambo tak bape best.. kunun2 bace msj.. berlako lebey.. Ini lah sarah & Tommy.. Tahun ni mmg sgt lah kekurang guest mat salleh datang Redang.. tadi kat jeti pun dy neh 2 org jew mat salleh yg len seme chinese dan melayu..

Ni haa Tommy.. ngeh ngeh.. skodeng jgn tak skodeng.. Uppss aku lupe aku dah tawen.. hikkss... ampun yayam.. Dorang first guest mat salleh yg aku assist tahun ni.. Hurmm, nampak sgt ekomi skang tak ok kan, pelancong asing yg datang ke Malaysia pun dah tak ramai.. Kalau tahun lepas, bersepah2 ko mat salleh sane sini nak pegi Redang...


Cheers~!!




8 comments:

PJ selamba said...

pj suka mata hijau...

Anonymous said...

Having read this I believed it was rather informative.
I appreciate you taking the time and effort to
put this information together. I once again
find myself personally spending way too much time both reading and leaving comments.
But so what, it was still worthwhile!

Review my web page: insomnia bakery
My blog insomnia late pregnancy

Anonymous said...

You can definitely see your expertise within the article
you write. The world hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to
say how they believe. Always go after your heart.


My webpage online backup server
Also visit my web page : online backup solution

Anonymous said...

May I just say what a relief to find somebody who genuinely knows what they
are talking about over the internet. You definitely know how to bring a problem to light and make it important.

A lot more people must check this out and understand this side of your story.
I was surprised that you aren't more popular because you surely possess the gift.

Here is my web page; online backup solution
my web page: online backup review

Anonymous said...

I loved as much as you will receive carried out
right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish.
nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same
nearly a lot often inside case you shield this increase.



My site - christian louboutin replica

Anonymous said...

Howdy would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm looking to
start my own blog in the near future but I'm having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!



My website - Christian Louboutin UK

Anonymous said...

I take pleasure in, cause I discovered just
what I was taking a look for. You have ended my four day long hunt!
God Bless you man. Have a great day. Bye

Here is my webpage; https://easterhegg.ch/wiki/index.php?title=Suggestions_On_How_Could_Use_Green_Energy_Source_At_Home

Anonymous said...

Incredible! This blog looks exactly like my old one!

It's on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

Also visit my homepage :: ford ranger

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin