19 May 2009

Interview Lagikss



Besok, aku ade interview tuk post Penolong Pegawai Tadbir..
dup dap dup dap je aku rase.. hehehe..
Dah le ni open call, temuduga terbuka dah kompom bederet2 org datang..
Itu yg wat aku tambah2 le bedebau2.. lalala..
Nak interview tapi satu hape pun aku tak study lagi ni, cam ne nak dapta keje cam ni..
Malam ni ahrus aku bertungkus lumus bace nota..
Nota apekah? Aku rase yg agk2 ade kaitan tu aku blelasah je lah..
So, besok aku akan gi interview tu ngn Alang(kawan aku)..
Malam ni pun Alang nak tumpang tido umah aku cos dy kan dari Kerteh..
Wish both of us gud luck k.

p/s nak cakap ape ngn encip bos ni, half day besok nie.. ngeh ngeh.. :p



3 comments:

Warnawanie said...

Gud Luck.. I'Allah ada rezeki baby tu ;)

mYpRecious said...

thanks.. kalo dapat Alhamdulilah rezeki anak la tu.. :)

pieya said...

idah intrvw mana 2??kalo ada keje 0 kat ganu royak ke aku etek neh...aku nok cari keje kat ganu la....xboh doh duk kl...xkena nagn jiwa raga aku r duk cni...aku miss famili aku tek...huhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin