13 May 2009

::Disorder in Me::

Rase mcm LOSER!!!!
HATI KACAU!blogger-emoticon.blogspot.com

JIWE KACAU!blogger-emoticon.blogspot.com

BADAN KACAU!blogger-emoticon.blogspot.com
PERASAAN AKU PUN KACAU!blogger-emoticon.blogspot.com

Ade sesape kesah???
sob sob sob..
:'(



8 comments:

JIVEBUMZ said...

HEPI PRENANCY :)
salam kenalan i link ur blog ok :)

mYpRecious said...

ok.. Tq.. nanti sy link kamo juge..

Cursive said...

huhu.. banyak-banyakkan bersabar dan berzikir selalu puan rafidah aziz, syaitan memang suka mengacau dan bermain-main dengan fikiran manusia.. malam2 try laa mengaji, pahala dapat dan elok untuk baby dalam perut, pastu minum susu atau air soya banyak2 supaya kulit baby akan cantik, putih, gebu dan sehat.. kami sekeluarga mendoakan kesejahteraan kalian

mrs hafiidz nadia said...

puan rafidah,masa ngandung memang emo lebih2..orang panggil blues orang mengandung..layan sikit2 ok,jangan banyak cuz nanti efek perkembangan otak bayi.sila banyak berbincang ngan hubby supaya bg support.saya tak digalakkan mengandung lagi sebab takut terlebih2 emo la,tak elok tuk baby tau.u take care k?? :)

Datin Paduka Bokbong said...

sabar, fidah...
er..org preggie mmg mcm 2 rasa eh..
bla la akak nk rasa ni..huhuhu
LOVE U!

Mince4AM said...

selamat bersabar!

mummy_ayu said...

bila pregnant memang selalu cam tu..malas la, bad mood la.kena la lawan...kena happy selalu ok...selamat menempuh alam pregnant yang menarik walau pun banyak dugaan nye..nanti dah jadi ibu, lain lak dugaannye...

myprecious said...

Insyallah sy akan sentiasa bnyk bsabr.. itu la.. pelik tau perasaan neh.. sekejapan td happy pastu tetibe lak bley emo.. rse cm aku ni betul ke tak.. hikkss..

skang sy lebey byk mbace artikel psal mood swing mase pregnant.. so dat, sy boley control sket.. btw, thnks a lot.. really appreciate it..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin