21 April 2009

Woow banyaknye hadiah~!!!

Sebab tade org yg nak snap gambo aku.. jadik aku tak puas hati.. aku nak gak semakkan muke aku kat sini.. hahaha..

Hari Jumaat lepas aku ngn encip Izhan pegi Besut woo.. Hikss.. Dah lame sesangat aku rase tak pegi Besut.. Rase rindu pun ade gak.. Ye la, dulu sik duk ulang alik gi sane kan.. Nape lak kami berdua gi sane?? Ni la yg aku nk story mory neh.. Huhu.. Banyak okes, dapat hadiah malam tu.. Even bukan aku yg dapat, encip Izhan yg dpt, tapi tempias2 tu tetap kene gak kat aku.. hahaha.. Sharing kan is loving, yayam ork.. hahaha..

Ni keadaan kat dalam restoren tu.. restoren ni cantek tau.. aku soke dy punye ambience.. hikss.. Lampu suram2 gitu.. lomantikss.. huhu.. Restoren ni name Anjung Bahtera, dekat Kg Raja Besut.

Ok cam ni citenye, encip Izhan kan dah bertukar keje kat Kuala Terengganu skang, so opis lame dy dulu (PPD Besut) ade la wat majlis tuk meraikan gitu.. Cam jamuan perpisahan la.. So, dinner tu wat hari Jumaa malam, kol 8.30pm.. Petang2 kol 6.30pm kiteorg dah gerak dari umah.. Dgn baju batiknye, pastu nak duk lam kete lg lame.. isshhh, kire lam kete tu aku duk mmg sopan le, cos tak nak kais baju kedut sejuta.. hehehe..

Bagus tau PPD Besut ni, especially staff kat sini.. Sgtlah ramah lagi mesre lg friendly gitu.. Kire cam tade la rase terasing, even aku bkn staff kat situ.. Mmg dorang seme cam satu keluarga kat situ.. Aku tau mmg berat hati encip Izhan nak tinggalkan PPD Besut kan.. Tapi nak wat cam ne, hikss.. Lau dy bujang takpe la kan, bini kat sini kene ingat gak.. hikss.. Thanks sayang.. huhu..



Time dinner tu kan, kami kene duk ngn ex-pengarah PPD tu, kire bos encip izhan dolu la.. Adoilaa, sogan giles aku rase.. Cos dy pun antare yg diraikan gak malam tu.. Kire aku duk ala2 sopan lg manner gitu.. Nak snap2 gambo mkn idokle aku wat.. Malu weih.. Aku makan pun ala2 je.. hahaha.. Gile plastik aku rase, ahakss..

Owh, malam tu gak encip Izhan kene bagi ucapan tau.. ahakkss.. Cumil jew tau encip Izhan aku tu.. Dalam hati aku dah gelak sakan.. ahakss.. bukannye kelakau ke ape, tp aku kan tak penah nengok encip Izhan bg speech bagai neh, dats why aku cam nak gelak.. huhu.. . Dari hari Selae tu agi duk bunyi kat aku, "teks ucapan tak wat lgi neh".. Sampai le ri Jumaat tu, idakle dibuat juge.. Last2 bg ucapan cm tu tk pakai teks.. Tp speech encip Izhan tetap mantoppp..

Encip Izhan ngah bg ucapan tu.. dah mcm rupe YB lak aku negok.. hahaha..

Ini buakn calon mane2 parti yew.. Ini hasben saye encip Izhan.. huhu.. (muke seriyes je)

Pas dah makan2 seme.. Tibe la saat paling besh okes.. Saat bg2 present.. hikss.. Banyak tau encip Izhan pat present.. Yg paling aku soke pat bed sheet kaler cekelat lgi.. tp aku tgk cam cadar pengantin pun ade.. hikss.. Pastu pat cermin beso ade ukir2.. sgt cantek cermin neh.. Tapi smpai hari ni lom gantung, reben yg ade pun tak terusik.. Bile nak gantung neh? Kene tnggu encip Izhan le buat tu..

See.. banyak kan encip izhan punye present..

Ni la cermin beso, ukir2 tu.. santek kan...

Ni lak bed sheet cam pengantin baru tu.. huhu..

Okes.. Aku bz sebenarnye ri ni, saje menggatal curik2 mase nak apdate gak blog.. huhu..
Chow cendol~!!
Cheers~!!


6

2 comments:

xnx said...

uwwaaaahhh...

da mcm yb aku nengok yayam bg speech...

ehhh..tetibe aku pon pggil yayam..pe cer???ahaksss..

papepon..berhijrah tu ade hikmahnye...lalala...

aku pon sokeeee cemin beso ukir2 tuh..hikhik

mYpRecious said...

kebaikan apekah itu na? huhu..
yes, izhan exactly look like a YB.. huhu..
and it's so damn cute to me.. hikss..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin