19 April 2009

video clip encip izhan buat untuk aku..Adelah paling besh.. lalala



video

Tajuk nak panjang berjele2.. hahaha.. saje jew aku mau kasi gempaq selebriti.. ngeeeeee.. =p

Video clip di atas adelah antara the most romantic things yg penah encip Izhan wat tuk aku.. ngeeeeeeeee.. bf/tunang/laki korang ade ke wat vidoe camtu tuk korang.. huhu.. ayat berlagak di situ.. lalala.. Tetibe kan aku nie, pang kat diri sendiri.. hikkss...

Korang nengok la.. sgt sweet okes.. dan yg paling penting it was a surprised.. Ekceli video clip neh encip Izhan wat sempena Valentine Day.. hahaha.. poyo okes... kunun2 la Valentine sgt.. ahakss.. Atenye mase tu baru berchenta kan.. Declare berchenta pun time lam bas(time tu aku otw nak balik uitm Melaka, time tu la encip Izhan meluah perasaan) ahakkss.. Sgt gediks di situ.. I loike.. Ngeeee.. At least encip Izhan yg luahkan dulu kan, dy soke aku.. hahaha.. tapi sampai skang dy tak ngaku yg dy sebenarnye yg ngorat aku~Lol.. hahaha.. Malu la tu.. dy ngayat baik punye, jenis kasi hint makan dalam punye.. hikkss... Ampun sayang.. larikss.. Abes la aku kene cepuk ngn encip izhan neh.. ahakkss...

Aku pun tak tau gak sebenarnye encip Izhan gigih duk wat video neh tuk aku.. Mase tu kan baru berchenta gitu.. so kire gambo2 mane la nak ade lagikss.. Mase tu gak encip Izhan keje satu opis ngn Kak Nor(akak aku yg sulong, yg kenalkan aku ngn encip Izhan neh). So, gambo2 aku yg dalm video tu seme dy mintak Kak Nor yg amek lam album aku kt umh tu.. Tu yg gambo time zaman time sekolah pun ade gaks.. ahakss.. Gambo mase aku baby pun ade.. Tgk le rambut time tu, punk betul.. hahaha.. naseb la comel.. ahakss..

And here comes the surprise.. encip Izhan tade mention ape2 pun kat aku pasal nak bg cards or wutsoever on Valentine.. Tpi, tetibe dy ade msg or call aku dh lupe, suh aku gi ek parcel kat pejabat asrama.. Lepas jew encip izhan gitau tu.. hari2 la aku duk gi jenguk kat pejabat asrama either parcel dah receive ke lom.. ahakss.. ade la lam 3,4 hri cam tu bu aku terime tau.. Mase tu aku ingt lg.. Petang Jumaat, aku bru bgn tido..Owh hari Jumaat petang aku mmg tade kelas.. Lam kol 3.30pm camtu, aku bangun je terus gi pejabat asrama.. Dah le mase nak amek tu kene sound ngn akak guard, sbb aku pakai camisole + cardigan, n nampak cam cexy sikit.. hikss.. Nasib pejabat asrama tu sebelah blok aku jew.. hikss.. so, hari2 ulang gi sane pun tak pew.. huhu..

Bile dpt je, melompat la aku ke soke an.. ape lagi balik bilik laju2, buka parcel laju2.. Nengoka de handmade card yg sweet.. owhh, ade bau encip izhan lg kat situ.. nggeeeeee.. soke2.. hahaha.. gataiii.. Pastu tgk dlm card ade cd-r kecik sekeping.. Hurmm.. Nasib la rumate aku ade pc kan, so ape lg laju2 aku on pc rumate aku tuh.. Terus jew pasang.. Time tu kak Erin(rumate aku) ngn kwn dy ade melepak kat bilik.. So, dorang pun mcm eksaited gak la nak nengok.. Bile tgk jew, aku cam touched gile okes.. meleleh air mate neh, sbb touched tahap gaban.. hahaha.. Rumate aku tu pun cam, ala sweetnye Izhan nie dy cakap.. Rumate aku senior aku yg umo 22 thun.. so aku cm anggap dy cm akak aku la.. Pastu, siap boley pangil bilik sebelah la fulak.. adeiss.. tp lam hati vangge2.. Bf korang wat cmtu ke tuk korang.. ahakkss.. Pastu ramai la yg sebok2 nak terharu cam aku gaks.. huhu..

maniskan?? hahaha.. kelakau la fulak ayat manis tu.. miahahaha.. Ni pun encip izhan yg editkan.. ngeeee... soke soke...

Pas je dah tgk2 kat bilik aku tuh, laju2 aku trun gi blok my BFF Yna ngn Nad kat blok depan jew.. nak kasi dorang nengok lak.. Ape lagi dorang pun same2 nak nages cam aku.. kate BFF kan.. huhu.. pastu siap jemput dak bilik seblah la bilik seblah nun la nengok sekali.. hikss... adoiila.. tetibe segan lak aku rase.. huhu.. Tapi lam hati aku tetap gumbira yg teramat sgt.. dan sampai skang bile aku tgk video clip neh, aku tetap rase terharu yg amat sgt.. even dah lebey 3 tahun kut.. yayam, thanks a lot.. Thanks for everthing =)

Tapi hari ni aku rase cam nak kongsi video neh kat sini.. hiksss.. Sgt sweet tau.. Dan aku tau sgt leceh nak wat neh.. mmg perlukan kesabaran dan ketelitian yg tinggi.. Dan aku mmg tak reti nak buat mcm gini gakss.. ahakss.. Tapi jgn la gelakkan gambo2 ai zaman mude remaje tu.. malu taw.. huhu..Dan aku nak gak korang tau, mase receive video neh adelah salah satu perasaan yg paling indah dlm hidup aku.. ngeeeee.. okes la .. Selamat berweekend taw, even aku keje hari ni.. Atenye ni Trg kan.. huhu.. Owh, pagi tadi sgt la malas rase nak mangun.. berat jew mate rase.. hikss.. =p

Cheers~!!!

blogger-emoticon.blogspot.com




5 comments:

Mince4AM said...

ganah ngat izhan

Datin Paduka Bokbong said...

best gile! esp part yg poster 'ibu mertuaku' itu!
hahahaaha
best kn dpt vdeo ceni dr yg tcinta...akak pnah dpt..tp pjg sgt, ntah bberapa lagu pjg ny..tp pas kawen la..hehehehe..tp, mmg rs so sweeeeettt kan?
TAHNIAH2!

*biasa le, llaki pnya x ngaku dia ngorat kite dlu*
HAHAHAHAHAHA

mYpRecious said...

mince4am --> izhan mmg ganazzzzzzzz.. auuuww.. aummmmm... ngeeeeeee...

datinpadukabokbong--> Ngeeee.. sy pun paling soke part ibu mentuaku.. ahakss.. comel jew dy edit camtu.. huhu.. seme ni kenangan kak, kenangan yg indah2 tu harus di kongsi kan.. lalala.. wish akak pun hepi salu k..

xnx said...

wahwah..aku sngt vevanggae hati..kerane ape???

kerane mukeku adelah ditempekkan skali lam videoclip tersebut..lalalalaaku sngt vangge even hanye 1 gambo shje..hiksss..

tahniah..tahniah...backgrnd song pon sngt sweeeeettttt..aku layannn jek denga..hehe

bile la plak tyme aku nk pat ek???hmmmm

mYpRecious said...

aku tau tu.. bile ade muke kau lam tu gak.. harusla ko vanggekan.. hikss.. kite muke kanak2 betul time tu.. kate baru part 2 kan.. ahakss.. umo bru 19taon.. ahakss..

ti ko jumpe bf yg terer bab edit mengedit cm izhan tuh.. harus ko pakse dy wat tuk ko neh.. hahaha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin