15 April 2009

::LAme dah aku Tak layan Tag~huhu::


Aku rase mcm dah lame je aku tak layan tag.. Banyak gak tag yg aku tak buat.. ahakss.. Jin 'M' dah merasuk aku kan.. Nak wat cam ne.. Tak dapek den nak nolong nye.. hahaha.. Hari ni tetibe aku rase mcm nak buat tag neh.. Dapat award lagikss.. hikss... Tu yg aku rajin.. Kali ni aku bukan di tag oleh Maz yew.. Tapi di tag dan di awardkan oleh
Datin Paduka BokBong. Dy kasi award dan tag nie kat seme follower dy.. Since dy ade tinggal kan text kat chatbox aku, aku pun layankan aje la.. lalala..(Padahal aku tak tau nak apdate cit ape jew ari ni.. huhu)



Rules:
1. Link the person who tagged you.
2. Copy the image above, the rules and the questionnaire in this post.
3. Post this in one or all of your blogs.
4. Answer the four questions following these Rules.
5. Recruit at least seven (7) friends on your Blog Roll by sharing this with them.
6. Come back to BLoGGiSTa iNFo CoRNeR (PLEASE DO NOT CHANGE THIS LINK) at http://bloggistame.blogspot.com and leave the URL of your Post in order for you/your Blog to be added to the Master List.
7. Have Fun!

Questions & Your Answers:
1. The person who tagged you: Datin Paduka Bokbong
2. His/her site's title and url: http://iamahappywife.blogspot.com/
3. Date when you were tagged: April 14, 2009
4. Persons you tagged: Yna, Shabri, Warnawanie, Maziah, Aszwan, Cursive, Puan Nadia, Kak Nor & Nurul(Cik Engineer)

2nd Award


Here is the rule if you got the award:
1. Put the award on your blog (Baikk of cos aku letak nanti ekk)
2. Put the blogger links who gives you the award on your blog (Dah bubuh pun.. huhu)
3. Give it to another blogger (Aku kasi kat Yna, Shabri, Warnawanie, Maziah, Aszwan, Cursive, Puan Nadia, Kak Nor & Nurul(Cik Engineer)
4. Put the links of bloggers who you give the award (udah letak pun)
5. Leave your message/comment on their blog so they will know u give them award (baik, nanti aku terjah k)




What Do you Say :

1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
*Hurmm besnye jadik org kaye.. lalala.. Maw beli umah besa kat mak pak aku..kasi dorang hidup senang lenang goyang kaki je kat umah.. Anta dorang pi Haji.. Hidup biar sederhana asal bahagia kan..

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
*Aku maw sexy di mate encip Izhan sajork.. ahakss.. =p

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
* Motipp?? Tak kose aku, perlu ke.. dah kategori bunuh diri neh..

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
* Owh ye ke.. Aku tak kesah pun, bukan seme org suke dgn cite2 kite kan ade je kan yg nyampah.. so, aku tak kesah seme tu..

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
* euuww kolotnye.. parents aku tak cam gitu la.. dorang sgt sporting bab2 jodoh neh.. =p

6. Kalau tiada lagi hari esok?
*Omg, ni yg wat aku takutt sesangat.. Nak taubat, nak taubat.. Dose menggunung tinggi..

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
*Buat tak nampak sudey..

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
* euuwww.. Tgk dorang makan je aku yg nak termuntah.. So, perlu ke aku masuk.. Not intrested at all..

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
*Aku tamoh pk pasal mende nie.. lalala..

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati?
*Aku tegur la, pastu aku akan snap gambo ngn dorang tuk kenang-kenangan.. hikss..

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
*Org jaat yg bunuh Nurin Jazlin and kidnap Sharlinie..

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
*Tq.. Ikhlas ke ni.. hahah.. kusedar diri ini adelah serba kekurangan..

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
*Ape kejadahnye aku dpt AIDS.. sgt tidak logik okess.. huh

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
* mesti la aku heppy smbil terawang2.. ngiahahaha..

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
* Malas nak pk.. Cam terkene je kat diri sendiri.. hahaha.. cite lame tak yah nak kenang2.. aku tak ingat dah pun.. Dan sbb aku lepaskan org itulah, aku jumpe yg lebey baik dan paling terbaik dlm hidup aku.. Thanks a lot sayang.. org luv u.. hikss..

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
* Anugerah masakan yg paling sodap.. hahaha.. buley? hikss..

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
*tak ingin kut.. huh..

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
*Aku harus pasrah dan redhakan perpisahan itu.. andai itu takdirnya.. walau terlalu berat utk diterima.. Sesungguhnya jauh di hati kecil aku sedikit pun tak sanggup.. seperti beratnya hati aku nak lepaskan arwah nenek dan Che De Na(adik mak aku) pulang ke rahmatullah.. kerna aku sgt sayangkan mereka.. Al-Fatihah buat mereka..

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
*upppss.. ade ke yg jeles dgn aku.. motipp betul soklan neh...

20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
* Datin Paduka Bokbong~ hurmm.. tak kenal sgt.. tp salu gak aku msuk blog dy.. 1st time bace pasal cite dy majuk ngn hasbennye.. hikss.. asam garam umah tangge cm gitu la..

21. i'm tagging
Yna, Shabri, Warnawanie, Maziah, Aszwan, Cursive, Puan Nadia, Kak Nor & Nurul(Cik Engineer)

Sekian terime kasih.. Selamat menjawab tag ye anda2 semua.. huhu

Cheers~!!

7 comments:

mrs hafiidz nadia said...

Puan izhang,nanti saya ada masa saya buat ok..kamu tahu la saya ini M lebih besar dari yang anda tahu..anyway thanx sebab bagi award and tag saya.. :)

Cursive said...

dok paham nih.. takpe, saye buat dulu, kalu saloh, awk bgtau ye

mYpRecious said...

award tu amek bubuh dekat blog ye.. letak dy as phot kat sidebar.. gitu la kirenye..

bloggista said...

hi. thanks for joining. i've added your name and site in the masterlist already. happy blogging! :D

FARIE said...

mengape sumer dpt award? hehe..
pemes anda..

Mince4AM said...

aku pun x reti sgt mende-mende it ni.. tapi kalu bab ngajar mmg expert guna IT tapi bukn information technology tapi IKUT TERLINTAS... nati free2 wa layan tag lu ye pn da

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin