01 April 2009

Jom kite ber'spageti'.. Lalala

Nyam nyam.. cedapnye.. lalala.. Harap maklum gambo adelah sgt tidak berkualiti sbb aku snap pakai hp sajo.. huhu.. Pemalas nak ank amek camera.. huhu


Rase macam dah lame giles jew aku tak apdate blog neh.. Jin malas dtg merasuk, tambah2 lak aku sik bz jew kat opis.. Balik umah banyak keje lain lak nak kene buat.. Nak apdate blog, huhu idak le aku sempat.. Gi pun encip Izhan salu jew conquer laptop mcm laptop dy punye jew.. hahaha.. eh, eh mmg laptop dy tu punye la.. Ampun sayang.. hikss..

Mase hari beday encip Izhan tu aku kunun2 nak masak spesel la.. ahakkss.. Encip Izhan nie mmg adelah hantu spageti.. Dy soke bangat okes.. Aku lak, hurmm so so ajew.. Aku memilih gak, aku just soke makan spageti yg akak aku Ct yg masak shj.. Yg lain2, cam pizza ke aku boley masuk sesuap dua jew.. Aku ni tekak melayu.. ahakss..

Pastu, aku cam gatal2 jew rase nak masak spageti..Pada hal b4 dis, mmg aku tak penah try okes.. Tolong2 akak Ct aku masak penah le.. Resepinye aku cam ingat2 lupe jew.. Dan of cos ni resepi dari aka Ct aku.. Nak call cam malas jew, huhu.. Aku bantai je la beli ape yg aku ingat.. hikkss.. Yg paling penting adelah aku gune sos prego jew.. Sonang koje.. Campak itu ini, sap sap soi.. Tadaaa.. siap.. huhu..


Sos spaghetti aku yg nyam nyam.. ahakss..

Aku soke kalau ade bnyak cendawan butang neh.. soke bangat okes.. Lapa lak pewut aku nengok..

Pastu bile aku rase, tu wahh.. Aku dah tersengeh sorang2 kat depan periuk sos spageti tu.. Sambil buat muke riak.. Cam ne le jadiks sedap ni.. muahahaha.. Ayat angkuh di situ.. Tetibe aku rase cam vangge ngn diri sendiri.. lalala.. Ye la, harus la kan, aku mmg tak penah masak mende alah ni, pastu resepi pun ingat2 lupe gitu.. Tetibe leh rase sejibik cam akak Ct aku wat.. ahakkss..

Owhh.. ade ke yg loya2 dgn keriakan aku skang.. ahakss.. Korang layankan ajelah ye.. huhu.. Ade yg nak resepi ke? hikss... Aku tanye encip Izhan, dy biase la mesti la cakap 'sedap ah'.. Pastu pas makan terus terbonkang tido.. Aku makan banyak okes malam tu.. huhu.. Time encip Izhan tido lam kol 10 camtu aku cilok lg sepinggan.. ahakss.. Owh tuk pengetahuan, aku pakai spageti yg jenis halus tuh.. Sedap okes yg tu, tekak aku laju je telan.. Kalau yg kasar2 tu aku tak bape leh trime sebab cepat nau rase muak.. So, next time kalau wat spageti aku akn beli yg jenis mcm ni lagiks.. hehehe..




Licin okes.. huhu.. Itu tandenye sedap.. ke lapo? lalala



Pic ini adelah hiasan semate2.. Muke adelah bulat dan buhsan harap maklum.. Di snap ketika di putrajaya, nunggu encip Izhan abes exam.. Sambil nunggu Ina dtg de cyberjaya..

Cheers~!!
blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

Nyzal Aziz said...

gulpp (bunyik telan ayaq liur)..

cam sodap jer spagetti itu...i like..ct wat ari tuh berpinggan aku belasah..ngidam nyer pasal..huhuhu...
nak skit..ada lagi?

mYpRecious said...

Kak Nor, licin sudah.. nok mari umoh kabo ah.. org masok plok spageti ni ke kak nor.. huhu..

♥princess bongbong♥ said...

haish...ko mmbtkn aku lapar je la pepagi ni...tp nmpk sedap je tu...nk jugak!!!!!!!!!!

kojah said...

sedapnyerrrr!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin