12 April 2009

::Cite yg Pending::

Muke bosan tahap gaban.. Mase ni Yna lom sampai, dan kau mmg tak tau nak wat ape.. Tu yg duk amek gambo sendirikss.. Mamat bangla yg sapu daun2 kering tu duk pelik jew tgk aku, pesal la lame nau duk kat bench tu tak blah2.. ahakkss..

Cantek kan bangunan melengkung nie.. Aku pun tak tau ni bangunan jabatan ape.. Tapi yg pasti ni bangunan betul2 kat Jabatan encip Izhan..

Aku lambat apdate sket cite pasal aku gi follow encip Izhan exam kat Putrajaya 2 minggu lepas.. hikss.. Giloss cite 2 minggu lepas baru nak apdate skang, pesal ko tak apdate taun depan jew.. muahahaha.. Owh, aku adelah tak sehat time weekend tu so melepek tido je la.. Kat opis lak aku kunun2 bz la fulak.. So, bile jamannye lak aku nak apdate.. Yna lak duk ngiyau2 dah kat aku bile nak apdate cite kite kat Putrajaya tuh..

Ini dy cik Maslina kite.. Makin santek makin putih, makin sepet aku tgk skang.. ahakkss.. sepet itu harus ade.. hahaha.. Sape nak ngurat Yna, ngurat dy laju2 sbb dy masih single and available.. auuwww...

Kami pun gediks2 la amek gambo sendirik.. windu2 winduan betul nak amek gambo sesame kan.. lalala..

Meh aku apdate sampai muak, ko bace la na.. Kami gerak(kami=encip izhan+aku) dari umah my sis in law wanie kol 8am camtu.. Credits to hasben Wanie, Azhar sbb tunjuk kan jalan.. Sampai2 jew kat Putrjaya ngam2 kol 8.45am.. Encip Izhan dah kelamkabut, pasal 8.45am dy dah kene masuk dewan pekse.. Laju2 dy masuk tinggal aku sengsorang kat lobi bangunan Jabatan Akuantan Negara tuh.. AKu pun ape lagi, laju2 msj Ina yg keje kat MMU Cyberjaya suh datang..

Tak tau la aku buh captiion ape.. layanka ajew gambo2 yg gediks2 itew.. ahakkss..

Bajet kunun2 chumil la tu.. tapi comey gop ork ork ork.. huhu..owh, maaf jgn ngurat saye nanti encip Izhan jelus.. hikss..

kami maw peace.. hik hik.. Awat tgn aku terjulur camtu..

Owh, Yna amek coti hari tu sebab aku datang.. Dy cabut lari dari keje gitu.. ahakss.. Dah buhsan aku pun trun la duk kat bench kat bawah, tunggu Yna kat situ.. Giler bosan aku rase time tu.. Tunggu2 punye tunggu sejam pastu bru la Yna sampai.. Kawan dy si Burhan n Apis yg nganto dorang.. Thanks tu kengkawan Yna gak..

Hikss..
Bru la aku duk ilang buhsan bile Yna dah sampai.. Mule2 harus la feluk2 dulu, kate rindu kan.. Berbulan2 tak jumpe kan.. lalala.. Pastu kiss pipi kanan pipi kiri.. hikss.. Pastu kiteorang pun sembang2 gelak, gosip.. Pum pam pum pam, smapai la encip izhan kuar dari dewan pekse.. Pastu kami pun gi lunch kat Presint 9, ade food court kat situ.. Tapi time kawan2 encip Izhan pun ade gak, sbb aku ngn Yna sogan kami larik pi makan kat tempat lain.. Yna introduce kat aku Nasi Ayam berempah.. Nasinye so-so ajew.. Tapi dy punye ayam dan sambal adelah maveles.. Sodap, licin beb aku makan.. Name pun lapo kan.. ahakkss..


Ni la nasi ayam berempah tu.. terliur ka? huhu.. Thanks Yna sbab banje... huhu

Pastu kan, ingat nak pi jenjalan la jap ngn Yna kat Alamanda ke.. Patu bole anta Yna trus ke KTM cos Yna nak balik Semban pastu.. Rupe2nye encip Izhan dah ade plan dy sendirik.. Dy nak jumpe kawan dy kat Damansara tu amek gitar and etc.. Owh, takpelah kan.. Pastu trus anta Yna Balik Apartmen dy kat MMU.. Sempat gak aku melepak kejap kat situ.. Suasane MMU mcm kat Melaka la, means UiTM Melaka.. Windu lak aku tempat aku belajo tuh.. Tapi besh la tempat Yna keje neh.. Nak gi keje sejengkal jew dari umah.. besh okess...

Harus ade gambo ngn oh Chentaku ini.. nampak selekh dan penat je kan..

Untuk Nad, aku pun dah sampai umah Yna okes.. Siap posing amek gambo lagi kat bilik.. ahakss.. Yna, thanks sesangat temankan aku hari tu.. Dan thanks gak cos banje aku makan lunch tu.. TQ juta2 lemon taw.. Aku sayang ko bangat Na.. Nanti lau Izhan exam lagi, buley le kite lepaqs2 buang mase lagi.. hahahaha.. Thanks babe sebab susahkan ko hari tu.. Dan yg paling besh windu dendam kat suda dpt dilampiaskan.. hahaha.. ayat mcm scary jew.. huhu.. Ade mase, kite junpe lagiks ye Na..

Maw balik dah.. Papai Na.. Panjang umo kite jumpe lagi k.. Cayang kau sesangat.. muaacckkss..


xxwinks winks winksxx

Cheers~!!


blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

xnx said...

uwwaaahhh...sngt terharu okeh....

weeee... entry nih mmg tuk haku ate nye kn da..lalala

aku pon tersangat sokeeee tyme tuh..pat feluk2..pat gossip2...hikssss...

t dtg kite foye2 gituks lagi keh...

cayang ko gak...mmuaaahhh

Cursive said...

lawo baju biru mung izhang.. sangat kerajaang sekali.. hehe

FARIE said...

sedap nyer nasi ayam tuh..
huhu..terliur tgk..
dh ar ngah pantang nasi neh..

mYpRecious said...

yna--> huhu.. ti asz kawen insyallah aku trun KL lgi.. boley jumpe..lalala..

cursive--> hahaha... 'Biru' tuh..

Farie--> Ayam dy adelah sedap sgt2.. nasi dy tk bape.. sy pntang gak farie, pntang nmpk.. hahaha

kinto said...

stylo..kalau baju biru tu pgg guitar..mmg kene main pop yeh yeh lah..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin