23 April 2009

::Cerite Alang

ALANGKO

Aku with Alang.. Pic ni mase kiteorg pegi homestay kat Laman Bangkinang, Negeri 9..

Entry post hari adelah nak wish happy birthday tuk one of my girlfren.. Aku sayang bangat same Alang, sbb dy adelah sorang kawan yg sgt baik.. Dan sorang kawan yg boleh aku kate, senang dan susah same2.. Dats why aku soke berkawan dg dy.. Kami rapat adelah dalam mase yg amat singkat.. Alang ni satu batch ngan aku mase kat Uitm Melaka dulu, tapi kami lain2 kelas ar.. Kami stat bkawan mase part 5, tu pon sbb kami praktikal di tempat yg same(prek yg sungguh mncabar~huh malas nak ingt!).. Kalau tak lansung sampai sudah aku tk bkwan ngn dy.. Aku kan mmg muke sombong blgak nak mampos.. Tak reti nak mesre alam.. hahaha..

Mase mule kenal Alang time tu of cos la sem 1.. Ye la kate satu negeri kan.. 1st impression, dy ni cam dak nerd jekk.. huhu.. sowy lang, hahaha.. Time tu mmg aku tak panggil Alang tu Alang, aku panggil Rok cos name Alang adelah Rokiah. Hikss.. Tapi bile kami stat prektikal same2, trus kami jdi close gile babeng..

Yg berbaju putih tu la Alang.. bersame dgn Nurul, sorg lagi prek trainee.. skang dy dah jadik lecturer woo.. kagum aku..


Dan mase sesame prek ni lah kami kongsi mcm2 kisah.. Dan aku sgt selese bercerite ape saje ngn Alang.. hehehe.. Dy gak merangkap kaunselor aku mase aku gado2 or majuk ngn encip Izhan.. huhu.. Dy la tempat aku ngadu.. Dan bagi aku Alang is very wonderful+loveliness friend.. Dy jugak sorang yg genius lg cerdik pandai, tk mcm aku:lol:.. huhu.. Dan aku sayang bangat same Alang, sbb dy adelah antara kwn terbaik aku di uitm.. Aku ade bape kerat je bff kt uitm tu..balik2 yg tu(korang2 tau kan sape korang..hehe)To Yna : ko jgn nak sengeh cm kerang busuk okes.. hehehe..

The MTPN(Terengganu) trainees, May-Sept 2006. Credits to encip Izhan for edting this.. huhu

Hari ni adelah birthday Alang yg ke 23.. Happy birthday & sweet 23 Alang.. Wish all the best for you.. Malam tadi aku dah call, hikss.. Tapi ari ni nak gak wish kat blog aku.. huhu... Mesti ko touched kan Lang.. lalala.. Nanti dtg umah aku neh.. Dan aku wish gud luck tuk final exam dan final sem ko.. Chaiyok2 babe..


Dear Alang,

Today’s Birthday

Happy birthday for today,
You’re kind and clever I must say.
With moments worth a million hugs,
Talks, with coffee in those mugs.

Your heart and values seem so right,
We share our views without a fight.
Our memories live with eyes so true,
Adventures grow in a life’s canoe.

I wish you more than words can say,
That you will never, cease to play.
Happy birthday for today,
I’m here for you, on this special day.

Cheers~!!

6

2 comments:

Anonymous said...

mane aaa cik alang g..bagi tau dia ju-onn cari dia..nak belanja dia minum..

Anonymous said...

kalu ada bgtau..nnt saye datang balik sini..bagtau dia ju-onn friendster cari contact dia tak jumpa2..hihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin