03 March 2009

Sleepyjeremy's Jam~ At last.. huhu

Encip Izhan tu kusyuk betul bile dengan gitar.. lalala

Kalau turun KL encip Izhan takkan melepasakn peluang tuk jamming Sleepyjeremy.. Huhu.. Iyolah ahli band seme duk KL, encip Izhan jew yg duk Trg.. Cam no tuh? huhu.. Dan bile sesekali turun KL nie, encip Izhan akan gather seme ahli bnad tuk jamm.. Dy kan big bos.. hahaha.. Ampun yayam.. larikkss...

Petang tu, lepas jew abes lepaq2 ngan Nad kat The Curve trus balik umah Sedang laju2.. Jaln lak jem kreng kong keng.. adoiii la.. Name pun Kay el Lumpor kan.. ahakss.. Pastu amek Sedang kat umah trus gerak gi Ampang.. Sedang dah booking studio kat Ampang.. Tapi otw nak pegi tuh, punye la tersiksa guwe.. Jem tahap berkilo2 wooo.. Tekanan betul~!! Hampir sejam gak dari Kota Damansara nak gi ke Ampang tuh.. hikss..

Sesampai jew kat studio laju jekami masuk.. cos dah lewat setengah jam lebey cam tu.. Tapi kan, jam malam tu tak bape nak besh la.. huhu.. Boley aku ckp camtu.. Cos, tak cukup korum kan.. Yazid ngn Kinto takdo.. Dorang keje abes kol12.. Lewat woo.. Pastu men lak lagu baru, encip Izhan gigih nak kene ngajo kod2 seme.. hikkss.. Malam tu yang ade cume Ujay(drum), Sedang(vox), encip Izhan(guitar) dan jugak Rizie.. Rizie ganti men bass.. Wut ever sleepy's tetap rawk di hatiku.. huhu.. aku ni kan die hard fan sleepyjeremy.. Haruslahkan, name pun band laki sendirik harus la aku puji melangit tinggi.. muahahaha..

Studio kali nie besh woo, siap ade sofa panjang lagik, pastu beso lak tu studionye.. besh2.. Biase studio2 lain sekankag kere sajork.. Ni kusi siap buley baring2 lagiks.. ahakss.. Len kali jamm kat studio tu lg ek sayang.. hikkss.. Meh zassss gambo lak.. Tak banyk pun yg aku snap, sikit2 sajo.. pic aku sendiri pun aku tak snap.. huhu..


Encip Izhan bile dah jumpe gitar mmg dah tak ingat bini dah weii.. fokus2 tu penting.. hikss..

Ni adelah Rizie dari Dum Dum Tak(DDT), on bass..

Sedang maw tarik napas tuuh.. huk huk..

uppss.. tegelap la fulak... huhu..

ha tu baru nampak Ujay... yg baju ijau tuh.. hikkss...

Besh ke Sleepyjeremy neh.. uols nak denga lagu2 yg laki aku compose.. meh donlot link neh.. kompom tak nyesal.. beshh woo.. Lalala.. Puji2an tu harus kasi lebey2 sket.. ahakss..

Sile Donlot link tersebut:
Sleepyjeremy Download songs

Ade 4 Lagu seme:

1)Love On the way out'
2)Mist Afternoon
3)Katakan Padaku
4)Beware Of Your Heart

Aku punye all time fav Katakan Padaku, sgt besh di tinge aku neh.. ahakss.. Tapi bgi aku seme besh jew.. Kan uols dah denga anta comment kat aku nehh.. nak gak aku tau pe korang rase bile denga lagu2 nie seme besh ke tak besh ke.. kurang lemak ke... ahakkss..

Cheers~!!


9 comments:

This is Mine said...

sayep suke love on the way out!!!

ngee~

=)

sedapsedapsedap~

mYpRecious said...

huhu..

bagos kamo yerkk..
rajin donlot..
huhu..
besh ke?
kembang la laki akak dik oii..

hahaha..

fazemy said...

Pasni klw En Ijan jd artis..hbsla ko..errr bestla ko jd bini artis. wahhh wahh nak autograph.

This is Mine said...

best2!!!

ikhlas nie..

ngee~

setjiweluke said...

huhu..got to trim down those excess fat.. hahaha...

mrs hafiidz nadia said...

owww..puji2 nak banyak pahala ek.. ;p

mYpRecious said...

fazemy --> ahakss.. owhh ai jadik bini artis yuu.. huhu.. berangan harus lebey kan.. Tapi lau band neh, guitaristnye idak le fofuler mane,org pakat duk tumpu kat vox sajo.. ahakkss..
kan ade yg kene fotografi kat tepi swimming pool msuk mjlh mangga dgn pakai boxer sajo..

muahahaha...

setjiweluke aka encip izhan --> ahakkss, dop payoh trim pun dakpe gop org tetap chenta mati same encip izhan.. ahakkss...

mrshafiidznadia --> huhu.. puji la lagi lau maw manyak pahale.. hikkss..
tp, bukan saje2 la mau puji.. mmg itu adelah hakikat.. uppss.. puji lgi..
harus kembang setaman encip izhan neh..
lalalala..
dulu encip izhan kate laki kamu tu rawkk uuuuu.. hiksss....

kojah said...

anda telah ditag...sila jlnkn tanggungjwb anda...

kinto said...

haihs..rugi tak leh maen..dh lame x jam nih..full line-up...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin