01 March 2009

Lepaq uptown bersame mereka..

Mule2, harus tayang gambo aku dolu.. Lalala.. Tapi still rase tak cukup korum, sedey Yna takde.. :(

Aku kan de gitau yang encip Izhan adelah ajak aku pi KL ari Khamis tu.. Gigih wei aku coti.. Tapi sgt tak nyempat nak gi memane.. cos encip Izhan dah ade plan dy sendirik.. Takpe la kan, aku follow sajork... Kiteorg gerak dari K.Trg kol 12 tgh hari.. sangat panas okes.. Bis kiteorg pi serbis kete dulu utk keselamatan atenye.. Lalala.. Benti jew kat R&R dah bape kali, aku nie lau jln jauh jew asik terkencing.. ahakss..

Sampai KL jew kol 6pm.. Ngam2 aku sampai umah akak CT aku kol 7pm.. Biase la KL ni kan mmg jem kreng kong keng.. Tapi malam tu, aku ngn encip Izhan tak tido umah CT, Kwan encip Izhan, Sedang tu ajak tido kat umah brunya kat Kota Damansara.. Hurmmm.. Tetibe aku terdatang idea nak msj Nad, my beshfwen merangkap ex-classmate aku mase kat Melaka lu.. Dak neh, duk kat Damansara Damai..

Yesss~!!! Nad ckp sgt dekat jew ngn umah dy.. Kiteorg pun plan la maw jumpe malam tu.. huhu.. Plan punye plan, last2 Nad ckp lepaq kat uptown Kota Damansara.. huhu.. Cos dekat jerkk ngn umh Sedang tu.. So, senang la kan keje kami.. huhu.. Dlm kol 11 camtu kiteorg gerak dr Jln Kelang Lame berbekalkan peta yg abg Lee(abg ipo ku) lukis.. ahakss.. Lawak tul... amne la aku ngn encip Izhan kenal jalan kan.. Selame dtg KL syurgaa oiii.. nek bas, nak ke sane sini org nganto.. Hambek ko bile dtg sendiri terbeliak2 biji mate aku nak negok signboard jalan.. kah kah kah..

Tapi, nak wat ce mane kan, dah nasib kami.. Boley lak sesat samapi ke Shah Alam nun siap masuk sekyen 27 lagi.. muahahaha.. mmg l;awak samdol betul.. Camne la kami negok pete kan.. Then patah balik, pastu aku pun kol Ct, gelak besa dy aku ckp sesat smpai S.Alam.. huhu.. Then dy gitau masuk jln ni, lorong tu.. huhu.. Akhirnye kami sampai gak kat uptown Damansara lam kol 12 lebey cam tu.... hahaha..

Dan Nad, akaknye Linda & Bf Linda dah hampir sejam nunggu kami.. huhu.. Ampun yunkk... lalala.. Sedang ngn wife dy Ros pun dah nunggu kat sane.. Then, masuk kat foodcourt jew, mate aku dah melilau crik Nad, huk huk.. Yes~!! itu dy Nad.. Windu tul aku kat minah ni sorang.. Kiteorg pun ape lagi, cam jejak kaseh lah wei.. hahaha.. feluk2 dulu kiss2 dolu.. Lame betul tak jumpe.. Last jumpe mase lepaq2 kat Midvalley bln 10 taun lepas...

Meh layan piccas lak.. Yna, so sowy tau tak nyempat nak jumpe ko.. Jumpe Nad pun kebetulan aku dtg Damansara neh.. Lau tak mmg tak sempat gak nak jumpe.. Windu sgt kat ko gak..

Muke terkezutt Nad nengok aku depan mate dy... huhu.. ke ko terkezut nengok aku yg maikn cumil skang neh.. lalala

Nad ckp, tak caye org boley jumpe kau... lalala.. :p


Kami pun mengeletis la amek gambo.. Ape lagi.. hahaha..

hik hik.. aku heppy sgt tau pat jumpe Nad neh..


Layankan suda.. atney blog aku.. Harus la bnyk gamba aku.. ahakkss.. Time ni sik amek gambo ngn Nad jew.. Dah terlupe sikit kat encip Izhan.. huhu.. Aku duk ralit sgt sembang ngan Nad kan.. encip Izhan lak duk ralit sembang ngn Sedang.. adil gitu kan.. huhu

Yang baju belang tu akaknye Nad, Linda.. yg peace tu Sedang.. klaka seh nengok gambo dy yg nie, nmpak cm sonok sgt jew.. hahaha.. yg baju itam tu korang dah biase kan, tu l encip Izhan buah hatiku.. huhu

owhh pic ni bru nampak Ros, wife Sedang.. Dy ngh pregnant nak masuk 3 bulan.. huhu.. sonok tgk Sedang nak jadi ayah dah.. dy pun cm excited siap tunjuk gambo yg doktor scan lagi kat aku ngn encip Izhan.. Siap dy frame lagi kat umah.. ahakkss..

Dan diakhiri dgn gambo aku ngn Nad.. Kami nak gerak balik dah time nie.. lam kol 1.30am cmtu kiteorg blah.. takpe2, besok tu aku dah plan baikk punyee maw lepaq lagi ngn Nad.. lalala... Tunggu next entry yaaa.. huhu

Cheers~!!

4 comments:

Cursive said...

oit izhang.. mari kl dok kabo ke aku pong..

mYpRecious said...

sile hepp encip izhang laju2.. ahakss..

xnx said...

hadiesssss..sngt cemburu kamu pat berjumpe tanpe kehadiran aku..huaaarrrrr...aku mau nangesh lelaju neh..

ya ampun daaa..kamu makin numuksssss..
pp makin gebu..makin nembam..grrr...rase mau picit2 pp kamu..

swonok kn pat jumpe kawn lame..nk nk besh fwem..adiesss...

aku bizi..tp curik mase bace entry kamu...lalalala.syyyyhhh, jgn ckp ngan cynthia aku curik2 mse nih..ngiahahaha

Eezmo said...

ida makin numukksss...

ye betttullll!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin