15 March 2009

Jumaat yg Penat..

Uppss.. Ade lori la, nak wat pe neh.. of cos la maw pindah memindah barang.. hehehe..

Weekend ni adelah yg paling memenatkan dan paling bz bagi aku.. Tapi even letih2 pun hati aku senang jew rase.. Lalala.. Riang dan gumbira.. Kene mangun awal2 belum subuh pun takpe..Keje2 pindah umah nie mmg penat kan.. Mane nak packing barang, nak hangkut barang lagi..Yang paling tekanan sekali dah le duk kuarters tingkat 4, takde lift lak tuh.. sungguh la ngok ngek sekali.. mmg boley hilang 8 kilo la hari jumaat tuh.. hahaha.. Iyelah duk naik trun tangga, bwak trun barang tu seme..
blogger-emoticon.blogspot.com

Banyak gak barang yg. kami bwak sendiri nek kete.. sampai penuh membuak2.. ahakss..

see, ni lah barang umah aku.. ade lagi yg belum bwak trun.. Ni hasil yg aku, encip Izhan ngn kawan encip Izhan gigih bawk trun bawah dari tingkat 4.. Hebat kan kami, korang mampu ke?

Saje nak tayang ferari hitam encip Izhan.. huhu.. Kerete yg sungguh bnyak berjasa pada kami berdua.. :P

Nak gak tayang aku nye penyapu ngn mop lantai.. motipp?? hahaha

Barang2 aku ngn encip Izhan xde la bnyak nau, tapi lau dah duk tingkat 4 tu mmg sekse juge la nak hangkut bwk trun seme.. Brg2 yg beso2 cam rak tv, tilam ngn sofa org yg bawak lori tuh yg bawak turn seme.. yg kecik2 je aku ngn encip izhan angkut sendiri.. Nasib gak le ade gak sorang staff encip Izhan yg sudi tolong kami hari tu.. Banyak gak barang2 dy hangkut.. Credits to Wadi sbb tolong kami.. Lau aku berdue je mmg la patah pinggang, semput seme ade.. hahaha..

Skang kami dah move in umah baru.. Umah pun still mcm tongkang pecah.. huhu.. Aku tak larat nak ngemas lagi.. Bru kemas sket2 je mlm tadi.. Malam tadi, 1st night la aku tido kat umah baru.. wahh sangat lene okes.. hahaha.. bukan ape wei, penat tahap tkleh ampun.. letak je pale 2 saat kat bantal trus lelap.. hahaha...

Petang ni, kabinet dapur sampai, hikkss... soke2.. sepatutnye semalam lagi dah sampai, tapi sbb satu hari asyik hujan jew, org perabot tu ckp anta hari ni jew.. hurmm, barang2 pun manyak lagi xde.. syian encip Izhan, bnyak abes duit taw..beli itu ini seme... Thanks a lot yayam.. Ri ni gak 1st day encip Izhan kat opis baru.. hikss.. harap2 dapat seswaikan diri gitu.. huhu.. Nanti mood rajin aku datang aku apdate pasal umah baru lak.. Hari ni banyak mende lagik nak kene kemas.. Tapi aku tak kesah pun..

Cheers~!!


blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

mrs hafiidz nadia said...

cecepat la kemas,then amik gamba umah baru k??nak tengok..heh

mYpRecious said...

Baiklah puan nadia.. hehehe..
bile maw dtg menyinggah ke umah..
hehehe..
P/s ade hati lg tu nk ajk org dtg umah, wat malu jew.. umah bersepah mcm tak siap.. ahakss..dush2 kat diri sendiri..

Tapi mksud aku adelah bile umah aku dah bersedia nk terime tetamu.. huhu
sape lg nak dtg umah aku sile angkat kaki..
hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin